James Bond
Re: James Bond
Pożyjemy zobaczymy. Nie chce mi się wierzyć żeby Bezos nie chciał jednego z najgorętszych młodych nazwisk typu Holland, Elordi czy Chalamet, a wszyscy są właśnie przed/koło 30. Teraz będą co tydzień kolejne plotki o Bondzie, a wg mnie nie ma najmniejszego sensu ich czytać, dopóki nie zobaczymy Dennisa na czerwonym dywanie na premierze Diuny 3. Bo od dnia następnego będzie się dopiero zajmował Bondem.
NO CD = NO SALE
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Preprodukcję, planowanie lokacji i budowę planów na pewno zaczną jeszcze długo przed premierą Diuny 3, tak by niedługo później po premierze już wejść na plan Bonda.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Zależy, jaki to będzie Bond - gdyby to był taki James jak w nadchodzącej grze to mógłby Go grać ten Sam aktor co w grze, ewentualnie Holland a jeśli to będzie już doświadczony 007 to potrzebny będzie również bardziej doświadczony aktor 
Ponoć teraz głównym faworytem jest Jacob Elordi, który jest ... Australijczykiem

Ponoć teraz głównym faworytem jest Jacob Elordi, który jest ... Australijczykiem

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Taaa, rudy.

Jest taki kawał:
Jaki jest najszczęśliwszy dzień w życiu rudego?
Chemioterapia.
NO CD = NO SALE
Skoro szukają aktora po 20/pod 30, to raczej oczywiste, że będą to początki Bonda, a to że będą szukać świeżej twarzy, to info raczej wiarygodne.lis23 pisze: ↑śr paź 01, 2025 18:03 pmZależy, jaki to będzie Bond - gdyby to był taki James jak w nadchodzącej grze to mógłby Go grać ten Sam aktor co w grze, ewentualnie Holland a jeśli to będzie już doświadczony 007 to potrzebny będzie również bardziej doświadczony aktor
Ponoć teraz głównym faworytem jest Jacob Elordi, który jest ... Australijczykiem![]()
https://deadline.com/2025/09/james-bond ... 236554375/
Dwu metrowy Bond Australijczyk, już to widzę, ale Jacob teraz na topie (Frankenstein, Wuthering Heights), to się plotkuje.
Imho najlepszy wybór z trójki najbardziej typowanej - obok Holland i Chalamet. Jest zdecydowanie najlepszym aktorem z tej trójki plus już ma szeroki wachlarz różnych ról i projektów w tak młodym wieku. Także to mój typ.
Jeśli ma być znana twarz, to tylko on. A jeśli rzeczywiście newcomer (co dla pijaru będzie słabsze), to niech wygra najlepszy 

NO CD = NO SALE
A ja jakoś nie widzę go w filmie akcji, gdzie będzie biegać, strzelać i łoić tyłki, a te smutne oczęta i zadbane ciałko najbardziej pasuję właśnie do takiej Euforii i Wichrowych Wzgórz
A Holland i Chalamet to w ogóle okropne typowania, mikrus, co miałby krążyć między planami Pająka i Bonda i amerykańskie chucherko, to już zdecydowanie wolę nową twarz z castingu. Moim typem byłby Jack Lowden, ale gdzieś z czasów 1 sezonu Slow Horses, jakby nowy Bond miał mieć premierę jakoś tuż po
No Time to Die, bo na pierwszy odcinek Bonda w 2028/2029 będzie już za wiekowy.

No Time to Die, bo na pierwszy odcinek Bonda w 2028/2029 będzie już za wiekowy.
Bdb aktor plus pijarowo też dobry wybór, bo mąż Serszy. Niestety, tak jak i ten z serialu Bodyguard, już są za starzy zdecydowanie. Jak film wyjdzie będą mieć odpowiednio 40 i grubo po 40.
NO CD = NO SALE
Lowden byłby jeszcze dobry, no ale na Bonda w stylu Craiga, a tu chcą ewidentnie kogoś młodego, no i niestety, nawet taki Chalamet w tym roku kończy 30 lat, to póki premiera pierwszego filmu to miałby 33/34, a gdzie jeszcze kolejne części, także myślę, że może być rzeczywiście jakaś młoda, nowa twarz, a tych w Brytanii pod dostatek, tylko szerzej jeszcze o nich nie wiemy, ale przyszły Bond już na pewno gra w jakimś serialu, bądź przewija się gdzieś na dalszym planie
https://www.imdb.com/list/ls057412772/?view=detailed

https://www.imdb.com/list/ls057412772/?view=detailed
52-letni Stephen Graham? Bardziej na M lub Q pasuje.
Chyba, że chodzi o 11-letniego Owena Coopera. Ten idealny do roli Blofelda, Scaramangi lub Goldfingera.
Chyba, że chodzi o 11-letniego Owena Coopera. Ten idealny do roli Blofelda, Scaramangi lub Goldfingera.
15-letniego.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I bez broni.
Na Amazon Prime usunięto pistolety z plakatów z Bondem.
https://screenrant.com/amazon-gun-less- ... rs-ranked/

Na Amazon Prime usunięto pistolety z plakatów z Bondem.

https://screenrant.com/amazon-gun-less- ... rs-ranked/

#WinaHansa #IStandByDaenerys
po fali beki w necie Amazon usunął te przeróbki plakatów niecałe 24h później i dał w ich miejsce losowe screeny z filmu.
ale to tylko pokazuje to, o czym już pisałem, po przejęciu franczyzy przez amarykańskie korpo w kraju gdzie wszyscy są chorzy na punkcie poprawności politycznej, za chwilę zacznie się cenzurowanie tych filmów. Książki już przecież poedytowali i to w ojczyźnie pisarza (i na całym świecie w tym w Polsce od 2 lat, gdzie wszystkie wydawnictwa dostają już ocenzurowany tekst)
ale to tylko pokazuje to, o czym już pisałem, po przejęciu franczyzy przez amarykańskie korpo w kraju gdzie wszyscy są chorzy na punkcie poprawności politycznej, za chwilę zacznie się cenzurowanie tych filmów. Książki już przecież poedytowali i to w ojczyźnie pisarza (i na całym świecie w tym w Polsce od 2 lat, gdzie wszystkie wydawnictwa dostają już ocenzurowany tekst)
NO CD = NO SALE