Tymczasem nasz prezydent jako chyba pierwszy w historii kraju na wojaże zagraniczne z własnym dilerem się wozi.

Ciekawe czy przemawia po, czy przed wzięciem dawki. "Poliś": (Zastanawiam się kto gorzej mówił po angielsku, on czy Duda?)
Ja w kwestii formalnej
Ej, ale ja chciałem być na czarnej liście reżimu amerykańskiego, a nie naszego.
Widzisz jakąś różnicę
Ile mam razy powtarzaćlis23 pisze: ↑pn wrz 29, 2025 20:00 pmSzybko się Polska 2050 chyba rozpadła: Hołownia nie będzie kandydował na Prezesa, nie chce zostać Wicepremierem, prawdopodobnie odchodzi z polskiej polityki, gdyż złożył aplikację na Komisarza ONZ ds. uchodźców
Liga Polskich Rodzin, Samoobrona, Ruch Palikota, Nowoczesna, Kukiz 15, Wiosna, wszelkie projekty Korvina, nic z tego nie zostało a może i PSL pójdzie w końcu na dno?
Wszystko to jest mało ważne w kontekście treści jakie są w książkach, które ostatnio zaproponowałem do przeczytanialis23 pisze: ↑śr paź 01, 2025 09:36 amZabawne jest to, że o fotel przewodniczącego Polski 2050 będzie się ubiegał były przewodniczący Nowoczesnej, czyli Ryszard Petru ale babki, które biją się między sobą o ten fotel chyba Go wygryząTymczasem Polska 2050 ma 1% poparcia, PSL też poniżej progu ale Oni pewnie jak zwykle się wywiną
Można mieć nadzieję, że jednak choć część z tego wyrośnie.