Hacks 4 - 7-
Sezon na dobrym poziomie serialu, ale były momenty, że się już lekko rozmywał i powinien już chyba powoli zmierzać ku końcowi.
Dying for Sex - 7
Mocne, zabawne, druzgocące. Świetna Williams.
Smiling Friends s.1&2 - 8
Dobrze widzieć, że tak absurdalne animowane serie wciąż mają się dobrze. Drugi sezon jeszcze lepszy i mam nadzieję, że będzie i trzeci.
Sirens - 6-
Więcej obiecywał niż dostarczył. Spodziewałem się jakieś tajemnicy czy twistu, a wyszedł fabularny standard, który szybko wyleci z główki, choć w ładnej otoczce i ciekawą obsadą.
Big Mouth 8 - 7
Koniec końców, aż żal się było rozstawać z tymi bohaterami, ale w dalszym ciągu się zastanawiam, jak coś tak chorego i obrzydliwego przez 8 lat utrzymywało się na wizji.
The Studio - 9
W to mi graj. Odcinki z Scorsese, Howardem i Globami to złoto i od czasu wspomnianego w tym serialu Entourage, nikt tak trafnie i zabawnie nie opowiadał o filmowej branży.
Technicznie tak zapatrzony w Birdmana, że do muzyki zaprzęgnięto nawet Antonio Sancheza i bywały momenty, że było już trochę za dużo pajacowania, szczególnie w finale, ale mam nadzieję, że serial doczeka się jeszcze wielu sezonów, bo jest co obrabiać, ale po tym jak pobił rekord nominacji do Emmy dla komediowego serialu, zapewne show must go on.
Untamed - 5+
Mało frapujące śledztwo z wbijającymi się dramatami głównych bohaterów i choć koniec, końców rozwiązania były całkiem, całkiem, to sposób do ich dojścia ukazany był w dosyć nużący i mało atrakcyjny sposób.
Co ostatnio oglądaliście?
Re: Co ostatnio oglądaliście?
Dexter Ressurection - 8/10 - zaskakujący powrót do chwały, po fatalnym i niepotrzebnym New Blood. Dwa pierwsze odcinki aktualnego sezonu w sposób usilny i najgłupszy starają się cofnąć wydarzenia z finału poprzedniego, skutkuje to kilkoma głupimi i nierealnymi wydarzeniami, jakby twórcy chcieli powiedzieć "tak, wiemy sorry za poprzedni sezon, wytrzymajcie jeszcze godzinę i dajcie nam szansę, bo musimy to nieudolnie poodkręcać". Ale od 3 odcinka serial dostaje gwałtownej przemiany, angażuje, ma fajny koncept i pomysł. Ogląda się z przyjemnością. Jedno z wydarzeń sezonu na pewno i jeden z najlepszych sezonow w całej historii produkcji Dextera.
NO CD = NO SALE