tylko, że kosztował +400 mln, więc żeby się wyzerować musi mieć 800, a gdzie tu jeszcze mowa o zarobku ?
LORNE BALFE i minionki - MISSION IMPOSSIBLE 6, 7 i 8
Re: LORNE BALFE i minionki - MISSION IMPOSSIBLE 6, 7 i 8
NO CD = NO SALE
Mimo wszystko, box office bomb, dotyczy też porażki w kinach, a ten takiej nie odniósł.
Tu są dopiero bomby.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_b ... fice_bombs
Tu są dopiero bomby.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_b ... fice_bombs
to patrząc na tą listę mamy np. Black Adama, który zarobił w kinach 1,5 raza tyle ile kosztował, a na liście jest
Mumia Crusia to samo - zarobiła 2 razy więcej niż kosztowała, a na liście jest.
MI8 jeśli nie przekroczy 600 mln, to nawet nie będzie 0,5 raza więcej, więc tym bardziej powinien wylądować na tej liście i nie wiem dlaczego poprzedniej nie ma ?
jakaś fejkowa ta lista

MI8 jeśli nie przekroczy 600 mln, to nawet nie będzie 0,5 raza więcej, więc tym bardziej powinien wylądować na tej liście i nie wiem dlaczego poprzedniej nie ma ?
jakaś fejkowa ta lista

NO CD = NO SALE
Album z LaLi przyszedł - śmiechłem jak zobaczyłem creditsy, bo ta dwójka additionali Balfa miała dodatkowo swoich kolejnych pięciu additionali
No i ten Aruj się nawet podpisać nie umie, zrobił autograf bohomaza dwie drukowane literki MA - tak banalne, że moja 2-letnia chrześnica nie umiejąca trzymać długopisu by ten podpis podrobiła a dodatkowo by zrobiła na pewno ładniejszy.
Cała seria na CD na półce dopięta. Oby to ostatnia część była

No i ten Aruj się nawet podpisać nie umie, zrobił autograf bohomaza dwie drukowane literki MA - tak banalne, że moja 2-letnia chrześnica nie umiejąca trzymać długopisu by ten podpis podrobiła a dodatkowo by zrobiła na pewno ładniejszy.

Cała seria na CD na półce dopięta. Oby to ostatnia część była

NO CD = NO SALE
trzeba było dokompletować score z - oby - ostatniego filmu serii, życie fana 

NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Wymęczyłem ten film.
Ależ to jest nadęte, napuszone i w ogóle. Tom lansuje się tam na męczennika i zbawiciela świata. I gdyby nie kaskaderka na TOPowym poziomie wyskakująca co jakiś czas, to pewnie wyłączyłbym ten badziew po godzinie oglądania.
Muzyka skrojona na miarę filmu - gra właściwie pod obraz. Nadęta gdzie trzeba, wycofana w większości... Nie dziwne, że Balfe położył na tym fujarkę, bo ileż można to samo grać.
Korci mnie by zjebać to w jakiejś recce, ale zwyczajnie szkoda mi na to czasu. Ale zobaczymy...
Ależ to jest nadęte, napuszone i w ogóle. Tom lansuje się tam na męczennika i zbawiciela świata. I gdyby nie kaskaderka na TOPowym poziomie wyskakująca co jakiś czas, to pewnie wyłączyłbym ten badziew po godzinie oglądania.
Muzyka skrojona na miarę filmu - gra właściwie pod obraz. Nadęta gdzie trzeba, wycofana w większości... Nie dziwne, że Balfe położył na tym fujarkę, bo ileż można to samo grać.
Korci mnie by zjebać to w jakiejś recce, ale zwyczajnie szkoda mi na to czasu. Ale zobaczymy...

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja zacząłem oglądać tę serie dopiero od najlepszej części, czyli od czwórki i chyba nigdy nie wymęczyłem w całości jedynki, więc ostatnia część podoba mi się bardziej niż trzy pierwsze
Od Ghost Protocol na wszystkich byłem w kinie 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O takie recenzje są najlepsze.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nie no bez jaj z tym hejtem - 1/5 ???
Przecież to spokojnie praca na 2,5-3/5 - ot współczesna RCP tapeta za długa o godzinę. Tyle.
Przecież to spokojnie praca na 2,5-3/5 - ot współczesna RCP tapeta za długa o godzinę. Tyle.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Teraz wszystko, co nie jest zgodne z własnym zdaniem nazywa się hejtem? Ciekawe czasy 
Spójrzmy prawdzie w oczy - ta muzyka nie reprezentuje sobą nic. RCP tapetą był Fallout, jej popłuczyną Dead Reckoning, a na ten wytwór brakuje nawet skali.

Spójrzmy prawdzie w oczy - ta muzyka nie reprezentuje sobą nic. RCP tapetą był Fallout, jej popłuczyną Dead Reckoning, a na ten wytwór brakuje nawet skali.

Nie, ale dawać 1/5 to jest serio gruba przesada.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
1,5/5 ogólna
Za film 2,5/5
Ocena adekwatna do efektu końcowego.
Za film 2,5/5
Ocena adekwatna do efektu końcowego.