Mobland megakult. Hardy i Brosnan (w jakże innej dla siebie roli a do tego z irlandzkim ostrym akcentem) mają tu oboje życiówkę.
Nosz płaczę, że muszę oglądać co weekend tylko 1 odcinek.. Połowa sezonu za nami. Drugi już zamówiony.
Platformy Streamingowe
Re: Platformy Streamingowe
#FUCKVINYL
ShowTime jak zwykle staje na wysokości zadania - nowy Dexter wystartował wczoraj, a u nas dopiero... późnym wrześniem 

#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
MAX ponownie zmienił się na HBO MAX i nie wiem, czy to jest wina tej zmiany ale w produkcjach z HDR nie mam trybu obrazu: profesjonalny, tylko Dolby Vision dynamiczny, jasny i ciemny a w tych trybach obraz daje po oczach jak latarka ... Wcześniej tego nie było, więc to chyba kwestia zmian na platformie HBO MAX ... TV Sony Bravia XR-A95L 55 cali.
Sprawdziłem i niby żaden serwis VOD nie pozwala wybrać trybu obrazu profesjonalny: Netflix i Amazon Prime ma własny, dedykowany tryb a reszta tylko DV dynamiczny, jasny i ciemny - jednocześnie to tryb profesjonalny jest dedykowany jako najlepszy od oglądania filmów a nie da się go wybrać w serwisach VOD.
Z tego co się dowiedziałem, tak powinno być, czyli brak trybu profesjonalnego z włączonym HDR.
Sprawdziłem i niby żaden serwis VOD nie pozwala wybrać trybu obrazu profesjonalny: Netflix i Amazon Prime ma własny, dedykowany tryb a reszta tylko DV dynamiczny, jasny i ciemny - jednocześnie to tryb profesjonalny jest dedykowany jako najlepszy od oglądania filmów a nie da się go wybrać w serwisach VOD.
Z tego co się dowiedziałem, tak powinno być, czyli brak trybu profesjonalnego z włączonym HDR.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John