Death Stranding / Death Stranding 2: On the Beach - Ludvig Forssell
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Death Stranding / Death Stranding 2: On the Beach - Ludvig Forssell
Ja jestem ledwo na początku pierwszej części, więc na razie nawet po dwójkę nie sięgam, choć to jedna z niewielu nowości na PS5, poczekam na Ghost of Yotei, w AC Shadows mam już ponad 70 godzin 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Przeszedłem grę. Zajęło 63 godziny, ale jeszcze na kilka powrócę by dokończyć drogi
Lepsza od jedynki, fabularnie poziom zbliżony, ale rozgrywka mocno urozmaicona przeróżnymi bajerami. Muzycznie prym wiodła twórczość Woodkida, a najbardziej spodobał się "Story of Rainy", który zagrał bodajże w 3 ważnych scenach i będzie jednym z moich ulubionych kawałków z tego roku. Na drugim miejscu nastrojowe piosenki grające podczas wędrówki, w tym polski akcent w postaci songów Hani Rani. Na ostatnim score Forssella, zwykły zapełniacz pod akcję na którego nie zwracało się specjalnej uwagi i jakoś teraz mam opory, by to sprawdzać poza grą, ale chyba dam szansę, choćby z uwagi na powracający temat BB, ale póki co wracam do świetnego albumu i szkoda, że nie wydano tych piosenek z drogi.

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja ledwo liznąłem jedynkę, więc dwójki nawet nie kupuję, potem będą promki lub wyjdzie na PC 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John