Death Stranding / Death Stranding 2: On the Beach - Ludvig Forssell

Czasem zdarza się, że kompozytorzy ścieżek dżwiękowych poza swą działalnością filmową są również autorami projektów związanych ze światem gier komputerowych. W tym dziale można podyskutować właśnie o tych "niesoundtrackowych" dokonaniach.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

Re: Death Stranding / Death Stranding 2: On the Beach - Ludvig Forssell

#31 Post autor: lis23 » sob cze 28, 2025 07:06 am

Ja jestem ledwo na początku pierwszej części, więc na razie nawet po dwójkę nie sięgam, choć to jedna z niewielu nowości na PS5, poczekam na Ghost of Yotei, w AC Shadows mam już ponad 70 godzin ;)
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#32 Post autor: Mystery » wt lip 29, 2025 14:13 pm

Przeszedłem grę. Zajęło 63 godziny, ale jeszcze na kilka powrócę by dokończyć drogi :wink: Lepsza od jedynki, fabularnie poziom zbliżony, ale rozgrywka mocno urozmaicona przeróżnymi bajerami. Muzycznie prym wiodła twórczość Woodkida, a najbardziej spodobał się "Story of Rainy", który zagrał bodajże w 3 ważnych scenach i będzie jednym z moich ulubionych kawałków z tego roku. Na drugim miejscu nastrojowe piosenki grające podczas wędrówki, w tym polski akcent w postaci songów Hani Rani. Na ostatnim score Forssella, zwykły zapełniacz pod akcję na którego nie zwracało się specjalnej uwagi i jakoś teraz mam opory, by to sprawdzać poza grą, ale chyba dam szansę, choćby z uwagi na powracający temat BB, ale póki co wracam do świetnego albumu i szkoda, że nie wydano tych piosenek z drogi.

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#33 Post autor: lis23 » pt sie 01, 2025 17:43 pm

Ja ledwo liznąłem jedynkę, więc dwójki nawet nie kupuję, potem będą promki lub wyjdzie na PC ;)
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

ODPOWIEDZ