Widzisz bladu, ratuję Ci skóręKoper pisze:No, Twoje szczęście, że te dwa słowa na końcu dodałeś.
Harry Gregson-Williams Prince of Persia?
-
bladerunner
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Rany, ale problem, wymienić parę scorów tegorocznych lepszych od HGW:
Daybreakers (Christopher Gordon)
The Ghost Writer (Alexandre Desplat)
How to Train Your Dragon (John Powell)
Green Zone (John Powell)
Oceans (Bruno Coulais)
Babies (Bruno Coulais)
Lo (Scott Glasgow)
czy nawet
The Wolfman (Danny Elfman)
Alice in Wonderland (Danny Elfman)
CopLand (Harold Faltermeyer)
Green Zone (John Powell)
Oceans (Bruno Coulais)
Babies (Bruno Coulais)
Lo (Scott Glasgow)
czy nawet
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
bladerunner
Z tymi scorami się jeszcze zgodzę:Koper pisze:Rany, ale problem, wymienić parę scorów tegorocznych lepszych od HGW:
Green Zone (John Powell)
Oceans (Bruno Coulais)
Babies (Bruno Coulais)
Lo (Scott Glasgow)
czy nawet
Smok dla mnie gorszy.
A co do reszty to kpina
-
bladerunner
takie perły jak Raid On Alamut można spotkać w prawie wszystkich scorach?.Koper pisze:Zgadzam się co do Dannny'ego, ale co oferuje HGW?Głównie to, co już było i to w lepszym wydaniu.
Koper zastanów się
Jeden z lepszych motywów akcji jakie słyszałem od czasów Ultimatum Bourne'a
Ostatnio zmieniony sob maja 29, 2010 15:34 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
-
bladerunner
Czy najlepsza od 5 lat.? Prince to kopalnia różnorodnych tematów i dlatego lepszą pracą jest od X-Mena. Choć w mojej opinii niewiele.Mystery Man pisze:Tu ja się zgodzę, ale Księżunia dobrze mi się słucha i ogólny poziom ta praca posiada, najlepsza od 5 lat praca HGW, mimo tego, iż tak kliszowa.Koper pisze:Głównie to, co już było i to w lepszym wydaniu.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale to dlatego, że przez 5 lat HGW pisał same kupy.Mystery Man pisze:Tu ja się zgodzę, ale Księżunia dobrze mi się słucha i ogólny poziom ta praca posiada, najlepsza od 5 lat praca HGW, mimo tego, iż tak kliszowa.
Oceans (Bruno Coulais)
Dołóż nowego JNH, Incepcję, kolejne prace Desplata, Morricone coś pisze dla Koltai'a, Hornerowi może choć z jedna praca wyjdzie, ktoś w Europie na pewno jeszcze coś fajnego spłodzi... PoP w 5-tce roku? W 10-tce? Żadnych szans.
Z tym się zgodzę, że niewiele. Wolverine to score na 2, PoP na 3.bladerunner20 pisze:Czy najlepsza od 5 lat.? Prince to kopalnia różnorodnych tematów i dlatego lepszą pracą jest od X-Mena. Choć w mojej opinii niewiele.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
bladerunner
Oczywiście poziom gorszy od Królestwa, ale bez przesady.Mystery Man pisze:Spojrzałem sobie na dyskografię HGW i od 2005 (Królestwo), raczej nie popisał się niczym o takim poziomie.bladerunner20 pisze:Czy najlepsza od 5 lat.? Prince to kopalnia różnorodnych tematów i dlatego lepszą pracą jest od X-Mena. Choć w mojej opinii niewiele.
1.2 Narnie
2. X-Men
W mojej opinii od roku 2008 HGW ma niezłą formę.
-
bladerunner