Michael Giacchino
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Michael Giacchino
O nawet nie wiedziałem, że to Giacchino Senior do tego komponuje, czy że w ogóle powstaje taki film.
Kapitan Ameryka i teraz Fantastyczna Czwórka - o te tytuły rozgrywać się będzie przyszłość Marvela i czy w ogóle mają przyszłość? Czy też przyjdziesz pora ściągnąć spandexowe majtki i schować je do szuflady na inny czas?
Kapitan Ameryka i teraz Fantastyczna Czwórka - o te tytuły rozgrywać się będzie przyszłość Marvela i czy w ogóle mają przyszłość? Czy też przyjdziesz pora ściągnąć spandexowe majtki i schować je do szuflady na inny czas?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Od pół roku znamy już nawet fantastyczny temat przewodni
youtu.be/vZOlbcYGW5I
youtu.be/Xp5mFzUUGVw
I mam nadzieję, że usłyszymy go w jutrzejszej zapowiedzi.

youtu.be/vZOlbcYGW5I
youtu.be/Xp5mFzUUGVw
I mam nadzieję, że usłyszymy go w jutrzejszej zapowiedzi.
youtu.be/AzMo-FgRp64
Nojs. Jak na pierwszą przystawkę nawet trochę pokazano, szczególnie ten retro-futurystyczny vibe Jetstonów i Iniemamocnych, na który najbardziej tutaj czekałem, dodatkowo dopełniony muzą Michaela, także niewątpliwie się podoba i oby do lipca

Gdyby nie ta scenografia i ciuchy z lat 50/60, to wielki meeeeh. Siadło raz z VandaVision, to próbują znów. Imho nie ma targetu na ten film, a kolejne katastrofy Marvelowe (następna i to wielka już za tydzień), tylko będą odpychać kolejne rzesze ludzi od takich filmów w kinach. Ten trend jest aż nazbyt widoczny i tego nie zatrzymają. Szumacher zarżnął - choć nieświadomie - komiksowe filmy w latach 90, teraz historia się powtarza z Marvelem i DC na współkę, tyle że oni robią to już na żywca z pełną świadomością.
Nie wspomnę już o kretyńskim kalendarzu wydawniczym, gdzie wszystkie wytwórnie muszą sobie mierzyć długość fiuta, wrzucając na raz obok siebie filmy w letnim sezonie.
A wystarczyło by pomyśleć, opóźnić o miesiąc, ale nie, wszystkie razem wrzucajmy na wzajemne wyniszczenie..
Nie wspomnę już o kretyńskim kalendarzu wydawniczym, gdzie wszystkie wytwórnie muszą sobie mierzyć długość fiuta, wrzucając na raz obok siebie filmy w letnim sezonie.
A wystarczyło by pomyśleć, opóźnić o miesiąc, ale nie, wszystkie razem wrzucajmy na wzajemne wyniszczenie..

#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
To, że Ty nie Jesteś targetem to nie znaczy, że nikt na film nie czeka bo to chyba będzie najbardziej oczekiwany film Marvela od trzeciej części Pająka. Co do czwartego Capa to ja liczę na film w klimacie "Zimowego Żołnierza" a co do FF to pewnie znowu nie wydadzą muzyki Michaela na CD ... 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Marvel pokłada wielkie nadzieje w The Fantastic Four. Film będzie musiał zatrzeć (potencjalnie złe) wrażenia po Captain America: Brave New World i Thunderbolts, udanie otworzyć nową fazę i przygotować nas na wydarzenia w Avengers: Doomsday, bo to ten film będzie następny w kolejce. Będzie ciężko, a do tego ta ekipa nigdy nie miała łatwo w kinie, ale akurat aura tej produkcji póki co sprzyja i pozostaje mieć nadzieję, że się uda.
Niestety kalendarz jest pełny i w tym roku nie obędzie się bez ofiar, a przekładanie miesiąc w tę czy we w tę nic nie da, od maja do lipca premiery mają, Thunderbolts, Mission: Impossible - The Final Reckoning, Lilo & Stitch, Karate Kid, Ballerina, How to Train Your Dragon, Elio Pixara, 28 Years Later, M3GAN 2.0, F1, Jurassic World Rebirth, Superman, The Smurfs Movie, The Fantastic Four...
Niestety kalendarz jest pełny i w tym roku nie obędzie się bez ofiar, a przekładanie miesiąc w tę czy we w tę nic nie da, od maja do lipca premiery mają, Thunderbolts, Mission: Impossible - The Final Reckoning, Lilo & Stitch, Karate Kid, Ballerina, How to Train Your Dragon, Elio Pixara, 28 Years Later, M3GAN 2.0, F1, Jurassic World Rebirth, Superman, The Smurfs Movie, The Fantastic Four...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Możliwe, ale nie wiem czy akurat tej kaszanki bym nie zjadł, z ziemniakami i kapustą kiszoną.
Tak tak to piszę ja Wawrzyniec aka Marvel Hejter No.1 jest na stronie! Ale tutaj pod względem wizualnym przynajmniej stara się to mieć jakiś styl. I retro-futuryzm jest w kinie mile widziany. Chociaż nie wiem czy Pedro Pascal mi pasuje do roli? Tym bardziej, że dzisiaj rano w toaelecie byłem się, że zaraz mi Pedro Pascal wyskoczy z kibla, bo wszędzie on jest.
Cieszę się, że pojawi się Galactus. I jako dzieciak lubiłem kreskówkę Silver Surfer. Tylko, że z tego co czytałem ten Silver Surfer przeszedł "Sex-Change Operation ", a więc "From Penis to Vaginaaa".
A więc sam nie wiem co z tego wyjdzie, ale całkiem na nie, nie jestem.
Tak tak to piszę ja Wawrzyniec aka Marvel Hejter No.1 jest na stronie! Ale tutaj pod względem wizualnym przynajmniej stara się to mieć jakiś styl. I retro-futuryzm jest w kinie mile widziany. Chociaż nie wiem czy Pedro Pascal mi pasuje do roli? Tym bardziej, że dzisiaj rano w toaelecie byłem się, że zaraz mi Pedro Pascal wyskoczy z kibla, bo wszędzie on jest.
Cieszę się, że pojawi się Galactus. I jako dzieciak lubiłem kreskówkę Silver Surfer. Tylko, że z tego co czytałem ten Silver Surfer przeszedł "Sex-Change Operation ", a więc "From Penis to Vaginaaa".
A więc sam nie wiem co z tego wyjdzie, ale całkiem na nie, nie jestem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Spokojnie, ostatnio w Małej Syrence nie dość że syrenke grała czarna, to nawet 3-planowego konia, który był biały, musieli w filmie zrobić go czarnego (na co mało kto zwrócił uwage)Wawrzyniec pisze: ↑pn lut 10, 2025 12:46 pmTylko, że z tego co czytałem ten Silver Surfer przeszedł "Sex-Change Operation "

Te zmiany ras i płci juz się staja lol-kontentem i na mało kim robi to już wrażenie. Ot materiał na memy.
#FUCKVINYL
- lis23
No Popatrz, w nowym Batmanie też jest czarnoskóry Gordon i Catwoman a w Marvelu już w 2008 roku wprowadzili czarnoskórego Fiuego, który obecnie jest chyba kanoniczny, choć w komiksach nadal jest biały. Trzeba być na prawdę skrajnym prawicowcem lub osobą nietolerancyjną, żeby się przejmować takimi rzeczami, jak to robią hejterzy z YT i reszta w sieci. Serial animowany o psie i wilku? Na pewno są gejami, itp. 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

To jest w komiksach, inny wariant ukochanej oryginalnego Surfera. Akcja filmu ma być w innym, alternatywnym wymiarze.Wawrzyniec pisze: ↑pn lut 10, 2025 12:46 pmże z tego co czytałem ten Silver Surfer przeszedł "Sex-Change Operation
- lis23
Wiedziałem, że źle napiszę Jego imię

W komiksach był ale w uniwersum Ultimate, które nie bardzo się przyjęło i zostało zlikwidowane po ok. piętnastu latach, w uniwersum 616 nadal jest biały

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Tutaj zarówno reżyser jak i kompozytor skupili się na talencie wokalnym a śpiewać to Ona potrafi, zagrała też w musicalu "Kolor Purpury".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John