Od biedy Milfa by wziąłKoper pisze:Romek woli wesołe trzynastki.Mystery Man pisze:Roman by wziął
Podziękowania
akurat to była lekka ironia i myslałem o czymś innym w tym przykładzie ale whateverKoper pisze:W poznańskich słowikach dziewictwo się ponoć traci na drugiej próbie chóru. Ale to dziekan jako Poznaniak i chórzysta wie lepiej.Adam Krysiński pisze:taka to chyba tylko w poznańskich słowikach jeszcze
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
Koper, ja nie wiem co i z kim ty piłeś, bo najpierw masz halucynacje o całowaniu stóp, teraz o przepraszaniu.Koper pisze:Takie Babuch ponoć chlał cały FMF.Adam Krysiński pisze:to jest to ojca dyrektora - muszkieter czy jak mu tam
Teraz nie przepraszaj, za rok Ci i tak nie załatwię, choćbyś mnie na kolanach błagał i swoją córkę - szesnastoletnią dziewicę wraz z posagiem za to oddawał.Wojtek pisze:Ja? Drażliwy? Tylko dlatego, ze nie dałem żadnych emotikonek? Nie znalazłem żadnej, która nie psułaby efektu![]()
![]()
I ja nie mam córki. A na pewno nie 16 letniej. Za rok też nie będę miał.
ja rozumiem, ze redaktor Koperski ma ubogie życie erotyczne i towarzyskie, ale do tego stopnia, żeby fantazjować o ludziach z forum i ich wyimaginowanych dzieciach? To w dodatku pod pedofilię podchodzi
I ja nie będę mówił kto tu drażliwy fochy strzela ;D Normalnie od Wawrzka się nauczył czy cu?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No i teraz to żeś sobie takiego samobója walnął, że na FMF to Ty przez najbliższych 20 lat biletu nie zdobędziesz.Wojtek pisze:Koper, ja nie wiem co i z kim ty piłeś, bo najpierw masz halucynacje o całowaniu stóp, teraz o przepraszaniu.
I ja nie mam córki. A na pewno nie 16 letniej. Za rok też nie będę miał.
ja rozumiem, ze redaktor Koperski ma ubogie życie erotyczne i towarzyskie, ale do tego stopnia, żeby fantazjować o ludziach z forum i ich wyimaginowanych dzieciach? To w dodatku pod pedofilię podchodzi
I ja nie będę mówił kto tu drażliwy fochy strzela ;D Normalnie od Wawrzka się nauczył czy cu?
A córka Ci już nie potrzebna w takim wypadku.
I w ogóle to oddaj tamte bilety i wymaż z pamięci koncert.
Poza tym 16-latki to nie pedofilia w tym kraju, jakbyś nie wiedział.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Może być pocztą? A tak w ogóle to chyba Ewelinie powinienem odesłać a nie tobie jak jużKoper pisze:No i teraz to żeś sobie takiego samobója walnął, że na FMF to Ty przez najbliższych 20 lat biletu nie zdobędziesz.![]()
A córka Ci już nie potrzebna w takim wypadku.
I w ogóle to oddaj tamte bilety i wymaż z pamięci koncert.
Widzę, że Koper koneserKoper pisze:Poza tym 16-latki to nie pedofilia w tym kraju, jakbyś nie wiedział.
:P:D
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
E, tam, Ewelinie. Kasą się ze mną nie podzieliła, to niech spada na szczaw.Wojtek pisze:Może być pocztą? A tak w ogóle to chyba Ewelinie powinienem odesłać a nie tobie jak już. A co do wymazania koncertu z pamięci, to tylko moje osobiste słowo może być gwarancją
Trza znać prawodawstwo kraju, w którym się żyje. Potem Cię zamkną a Ty nie będziesz wiedział nawet za co.Wojtek pisze:Widzę, że Koper koneser
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński