Amazon nic nie ma. Po prostu ma umowe na pokazywanie tresci z danej platformy. To jest tylko kwestia umow licencyjnych, jezeli cos wczesniej bylo tylko na wylacznosc danej platformy.
Platformy Streamingowe
Re: Platformy Streamingowe
a nie mniej dlatego że w pakiecie ?

jaki byłby sens na fuzję dwóch firm w takim przypadku?
#FUCKVINYL
Dla Apple to wielka korzyść, bo wyjdą ze swoją bogatą ofertą hermetycznej platformy na szersze streamingowe wody.
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
W USA miesieczna subskrypcja Apple tv to wlasnie $9.99. Takze nie ma zadnej roznicy.
No i to chyba jedyna konkretna korzysc. Bo nie wiem co mialby Amazon z tego. Ja osobiscie raz na rok wykorzystuje promo i na 3 miesiace dostaje Apple za darmo. Akurat, zeby sobie wyogladac co tam maja nowego

Z Apple korzystam z przerwami już z 2 lata (PS5, LG, RTV, kody dawane z okazji różnych premier) i jeszcze nie zapłaciłem im ani złotówki 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Jednak Ci, którzy jak ja opłacają SkyShowtime od początku jego istnienia będą mieć 50% zniżki na plan Premium, więc 25 zł / miesiąc, zamiast 50 zł 
https://filmozercy.com/wpis/bedzie-raba ... -nasz-news

https://filmozercy.com/wpis/bedzie-raba ... -nasz-news
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
To trochę dziwne, bo za Skyshowtime już zapłaciłem w październiku, teraz musiałem wpisać kod promocyjny żeby mieć -50% zniżki na plan Premium i pobrało mi od razu 25 zł, więc dwa razy.
Z tego co widzę, 15 seriali jest w 4K - jest "Yellowstone" ale te spin offy już nie, jest "Star Trek Nowe Dziwne Światy" ale "Discovery" już nie, "Halo" też nie ma w 4K. Jest też ponoć HDR10.
Z tego co widzę, 15 seriali jest w 4K - jest "Yellowstone" ale te spin offy już nie, jest "Star Trek Nowe Dziwne Światy" ale "Discovery" już nie, "Halo" też nie ma w 4K. Jest też ponoć HDR10.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Więc, tak: z tego co przejrzałem, jest 21 filmów i 15 seriali w 4K na nowym Skyshowtime, HDR nie uświadczyłem ale sprawdziłem tylko jeden serial, który ma być w 2160p. Za 50 zł to zdecydowanie za mało ale za 25 na zawsze to jest ok i liczę, że te treści będą dochodzić.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Ale Netflix dał dziś ciała, pół roku reklamowali walkę, którą przez problemy techniczne mało kto mógł normalnie i spokojnie zobaczyć
Współczuję tym którzy zarwali nockę, albo co gorsza specjalnie wykupili abonament...

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja tam nie współczuję. Kto normalny by chciał oglądać 58 letniego dziadka na ringu. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Oni gruby hajs na jakieś paździerze od braci Russo albo Snydera wykładali, więc co i tam kolejny fail. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
wg ulubionej Youtuberki Wawrzyńca (nie wiem dlaczego po tysiąckroć zaprzecza

tak, że w excelu Netflixa się wszystko zgadza

inna sprawa kto to ogląda

W USA się nie pierdzielą, jest już pierwszy pozew
Dobrze, że Netflix się nachapał, będą mieli na odszkodowania
https://www.tmz.com/2024/11/19/netflix- ... am-issues/

https://www.tmz.com/2024/11/19/netflix- ... am-issues/