HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
Re: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O to musiał być przepiękny koncert, ale niestety tylko w Londynie:
https://www.stpauls.co.uk/whats-on/cele ... fNaW8zuU9x
https://www.stpauls.co.uk/whats-on/cele ... fNaW8zuU9x
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niektórzy może nie wiedzą, ale jestem wielkim miłośnikiem twórczości Hansa Zimmera. I choć przy takim ogromie wspaniałości trudno wybrać tę jedyną ukochaną ścieżkę, to chyba u mnie jest nią "Interstellar". I teraz możecie sobie wyobrazić moją radość, kiedy dowiedziałem się, że w ten poniedziałek z okazji 10 lecia premiery Interstellar odbędzie się na Spotify Live Listening Party z Hansem Zimmerem! ... Tylko radość szybko przerodziła się w smutek, kiedy zobaczyłem, że na imprezę zostali zaproszeni wyłącznie amerykańscy użytkownicy Spotify.
Nie chcę być zbyt polityczny, ale czyżby to była to "amerykańska izolacja", o której tak głośno się mówi i nas straszy?

Żaden VPN nie pomoże?
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
Na czym polega Live Listening Party? Czy użytkownicy słuchają w tym samym czasie tych samych utworów i mogą przesyłać emotikony z uśmieszkami oraz komentować pisząc na czacie? Czy Hans Zimmer ma swój live stream, mówi do mikrofonu coś od siebie i przygrywa na żywo na banjo?
Zależy od konwencji i pomysłu organizatora. Widziałem i słuchałem już dziesiątki najróżniejszych wersji. Najczęściej po prostu to opowiadanie twórcy o danym utworze. Fajne są takie party jak np aktor siedzi przed laptopem i ogląda film, pauzując sceny i opowiadając wspomnienia o ich kręceniu.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
LOVE! Kocham Hansa Zimmera! Kocham Interstellar! A szczególnie kocham ten motyw na tej wybitnej i ograbionej z Oscara ścieżki dźwiękowej.
youtu.be/aLBogOW3kQs
youtu.be/aLBogOW3kQs