Michael Giacchino
Re: Michael Giacchino
Na D23 Michael zapuścił cały temat do F4 i brzmi świetnie
https://x.com/DiscussingFilm/status/182 ... ZYIXA&s=19
https://x.com/DiscussingFilm/status/182 ... ZYIXA&s=19
Oficjalnie panel Music of Marvel Studios z D23.
youtu.be/CSr4kLtdsmo
Oczywiście musieli wyciąć prezentację tematu F4 Tak więc pozostaje nagranie z widowni,
youtu.be/4WjkOydoMQE
+ panel kompozytorski z Comic Con, choć tu nagranie też już z widowni.
youtu.be/e1b_Nex9DDA
I kolejny wywiad o "Exotic Themes For The Silver Screen, Volume 1"
youtu.be/bRNMJwJuT1I
youtu.be/CSr4kLtdsmo
Oczywiście musieli wyciąć prezentację tematu F4 Tak więc pozostaje nagranie z widowni,
youtu.be/4WjkOydoMQE
+ panel kompozytorski z Comic Con, choć tu nagranie też już z widowni.
youtu.be/e1b_Nex9DDA
I kolejny wywiad o "Exotic Themes For The Silver Screen, Volume 1"
youtu.be/bRNMJwJuT1I
Lis szukał jednak w dobrym kurniku, jak podała agencja Gorfaine/Schwartz muzę do Skeleton Crew zrobi Giacchino, tyle, że nie Michael, a Mick
https://x.com/gsamusic/status/182315475 ... O53Dg&s=19
3 grudnia na D+.
https://youtu.be/a6voXgBlmpk?si=lEeLcz73bWnrDMtG
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Widzę, że tam cała rodzina kompozytorów bo obok Michaela jest Jego żona i syn
Szkoda, ze jednak nie Michael bo mogłoby wyjść coś w stylu Super 8, skoro to ma być Goonies w świecie Star Wars
Szkoda, ze jednak nie Michael bo mogłoby wyjść coś w stylu Super 8, skoro to ma być Goonies w świecie Star Wars
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Dlatego dajmy szansę dla Mike'a, bo właśnie coś w stylu S8 i taty pewnie tu otrzymamy A sama zapowiedź sprawiła sympatyczne i optymistyczne wrażenie, a początek skojarzył mi się trochę ze Star Trekiem 09, także i tu zapaliła mi się lampka Michaela i czekamy na "Millennium Young Men"
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Początek wygląda dla mnie za mało Gwiezdno Wojennie i bardzo Ziemsko ;0 ale później jest już dużo lepiej i ciekawe, kim jest postać grana przez Lawa? Jakiś uczeń Luke'a, jeśli jest Jedi?
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Nie wiem, ale wiem, że ten słonik skradnie serca widzów jak niegdyś Grogu
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po social mediach Michaela widzę, że był na Burning Manie. Plus zważywszy, że publikuje zdjęcia widoków, a nie siebie, sprawia, że kwestionuję jaki też strój (lub jego brak) mógł mieć na tym evencie.
W sumie Danny Elfman i Daniel Pemberton też by mi do Burning Mana pasowali.
W sumie Danny Elfman i Daniel Pemberton też by mi do Burning Mana pasowali.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Mamy kolejny po F4 projekt Giacchino na przyszły rok, mianowicie Michael ma robić muzę do wielce przez mnie oczekiwanego Flowervale Street Premiera 16 maja 2025. Reżyseruje David Robert Mitchell (It Follows, Under the Silver Lake), produkuje Abrams i Bad Robots, występuje Anne Hathaway i Ewan McGregor. Wszystko na temat filmu trzymane jest w tajemnicy, ale akcja ma dziać się w latach 80 i mamy zobaczyć dinozaury...
Krasinski, Shankman, a teraz Mitchell, także fajnie, że Michael wciąż otwiera się na nowych reżyserów.
Krasinski, Shankman, a teraz Mitchell, także fajnie, że Michael wciąż otwiera się na nowych reżyserów.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Brzmi logicznie. Ale obsada super i jak jest Bad Robot to jest i Giacchino, Michael a nie Mike Giacchino.
A co się w ogóle stało z tym filmem o trzęsieniu ziemii i pożarze San Francisco?
Pewnie nigdy nie dojdzie do skutku, bo żadne studio nie chce wywalić na to kasy. Bird robi teraz Ray Gunna, później pewnie Iniemamocni 3, pracował też z Michaelem nad jakimś musicalem, także może za dekadę temat znów ożyje
No i widzę, że pojawiło się na naszym Amazonie w Prime. Czyli chyba dobry prognostyk dla innych wydań Mutanta.Mystery pisze: ↑pt lip 26, 2024 19:33 pmNo i przyjemna muzyczka. Elegancka tracklista kończąca się na 2011 roku i fajnie, że Michael pamięta o kilku swoich mniej znanych pracach i je przypomina. Osobiście chyba wolałabym taki album w nowych symfonicznych aranżacjach, ale w takim nietuzinkowym wydaniu też wchodzi fajnie. Może kameralnie i czasami, aż prosiło się aby było z większym przytupem, ale taki mamy klimat, który mi się podoba i czuję, że będę do tego powracać, szczególnie latem przy spritzu Jak kiedyś będzie na Amazonie to może i się kupi, ale póki co nie widzę potrzeby by brać to zza oceanu.Mystery pisze: ↑śr lip 10, 2024 20:11 pm26 lipca, także jak znalazł na to gorące lato
https://variety.com/2024/music/news/mic ... 236064261/
1. Primordial Forest (2:11)
2. Medal Of Honor (3:01)
3. Bristow & Bristow (3:10)
4. Secret Weapons Over Normandy (3:26)
5. The Incredibles Suite (3:07)
6. Take a Hike (3:21)
7. Life & Death (3:53)
8. Sky High (2:32)
9. Space Mountain (3:12)
10. The Family Stone Waltz (2:12)
11. Le Festin (2:21)
12. Ratatouille (2:21)
13. Roar! (2:04)
14. Casa Cristo (2:34)
15. The Land of the Lost (2:33)
16. Enterprising Young Men (2:51)
17. Married Life (3:49)
18. Let Me In (2:27)
19. LAX (3:38)
20. The Turbomater (2:22)
21. A Man, A Plan, A Code, Dubai (3:04)
22. Monte Carlo (2:53)
23. Super 8 Suite (3:05)
https://www.amazon.pl/gp/product/B0D96Z ... 9QZP&psc=1
Pojawił się zwiastun dokumentu Getting LOST, w którym pojawi się również Michael. Co ciekawe w zwiastunie słychać muzę Giacchino, ale nie z Lost, a z Earth Days
youtu.be/MM7Lv_uV7mM
youtu.be/MM7Lv_uV7mM
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Cóż Bird to jednak nie Coppola. Ale może kiedyś weźmie przykład z mistrza i zrealizuje to San Francisco.
Dziś 57 urodziny Michaela, tak więc sto lat Ktoś zrobił Top 80 najlepszych kawałków, a dziś pojawił się ostatni part, także jest okazja do zalinkowania.
youtu.be/OwmQd2PReE8
youtu.be/qCJVKOTABKg
youtu.be/xRwQBBZhwxU
youtu.be/nMCmtZMTFIQ
youtu.be/OwmQd2PReE8
youtu.be/qCJVKOTABKg
youtu.be/xRwQBBZhwxU
youtu.be/nMCmtZMTFIQ