- o i zostałem Georgesem Delerue -
Terminator Salvation - kto komponuje?
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, dajcie już spokój z tym Zimmerem
Ja nie miałbym nic przeciwko, a wręcz chciałbym zostać Zimmerem 
Chociaż mnie mniej intryguje kim tu chciałbym "być". Ja naprawdę nie wiem czy się wybrać na tego "Terminatora: Salvation" czy nie
Gdyż sam fakt, że jeszcze na tym filmie nie byłem nie upoważnia mnie do wypowiadania się tutaj.
Z drugiej strony czytam nie najlepsze recenzje na temat tegoż filmu pana McG. W tym mój znajomy, który był na tym filmie powiedział mi, że na "T3" można było się pośmiać, a ten film jest już całkiem "nijaki", a już na pewno nie "terminatorowaty". Po za tym powiedział, że niektóre roboty to wyglądały jakby je żywcem z "Transformersów" wzięto.
I tak się zastanawiam czy nie "zbojkotować" tego filmu. Walczę z systemem
A z oglądaniem robotów nie poczekać na "Transformersy"
http://www.lastfm.pl/user/Wawrzyniec_85
Chociaż mnie mniej intryguje kim tu chciałbym "być". Ja naprawdę nie wiem czy się wybrać na tego "Terminatora: Salvation" czy nie
Gdyż sam fakt, że jeszcze na tym filmie nie byłem nie upoważnia mnie do wypowiadania się tutaj.
Z drugiej strony czytam nie najlepsze recenzje na temat tegoż filmu pana McG. W tym mój znajomy, który był na tym filmie powiedział mi, że na "T3" można było się pośmiać, a ten film jest już całkiem "nijaki", a już na pewno nie "terminatorowaty". Po za tym powiedział, że niektóre roboty to wyglądały jakby je żywcem z "Transformersów" wzięto.
I tak się zastanawiam czy nie "zbojkotować" tego filmu. Walczę z systemem
http://www.lastfm.pl/user/Wawrzyniec_85
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Terminator Salvation - kto komponuje?
Wraz z tym Anime Terminatorem od Netflixa, nad którym
ludzie się zachwycają, odświeżyłem sobie pozostałe filmy i soundtracki. I czy to możliwe, że byliśmy zbyt surowi wobec Salvation? Zarówno filmu McC, jak i muzyki Elfmana?
ludzie się zachwycają, odświeżyłem sobie pozostałe filmy i soundtracki. I czy to możliwe, że byliśmy zbyt surowi wobec Salvation? Zarówno filmu McC, jak i muzyki Elfmana?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Zawsze uważałem ten score za całkiem niezły. Szczególnie prolog, który muzycznie układa się wręcz świetnie. Ale sam film - mimo że pomysł na miejsce akcji i okoliczności świetny - dosyć mocno niedopracowany. Mało czuć tam tego wszechogarniającego strachu i mocy maszyn.

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pewnie niestety kategoria wiekowa zrobiła swoje. Jak i fakt, że Terminatory z tego filmu zamiast zabijać ludzi, rzucają nimi.Ghostek pisze: ↑pt wrz 27, 2024 06:21 amZawsze uważałem ten score za całkiem niezły. Szczególnie prolog, który muzycznie układa się wręcz świetnie. Ale sam film - mimo że pomysł na miejsce akcji i okoliczności świetny - dosyć mocno niedopracowany. Mało czuć tam tego wszechogarniającego strachu i mocy maszyn.
Muzycznie polog bardzo lubię. Elfman jako jedyny stworzył coś nowego zachowując ducha Fiedela. Dalej mnie intryguje na ile te plotki z Santaolallą były prawdziwe.
#WinaHansa #IStandByDaenerys