The Acolyte (2024) - Michael Abels
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: The Acolyte (2024) - Michael Abels
Tzn nie znajdzie się żaden, który by świecił przebojowością. Jest kilka kawałków, które jako muzyczna akcja się wyróżniają, ale tu znowu generalnie chodzi o techniczne niuanse. I są to:
An Acolyte
The Prisoners Escape
Multicolored Lightsaber Battle
Dual-Wielding Duel
Battle in Red Green & Blue
Kelnacca Attacks
Ale nie wiem czy skakanie do tych kawałków też coś da. Po prostu ktoś by musiał usiąść i pociąć to wszystko na kawałki, zrobić suity i ułożyć jakiś album z fragmentów.
An Acolyte
The Prisoners Escape
Dual-Wielding Duel
Kelnacca Attacks
Ale nie wiem czy skakanie do tych kawałków też coś da. Po prostu ktoś by musiał usiąść i pociąć to wszystko na kawałki, zrobić suity i ułożyć jakiś album z fragmentów.

Ok, dzięki, sprawdzę. Ogólnie muza z ostatniego odcinka wydawała się mieć sporo spoko akcji, także może sobie jeszcze sprawdze Vol 2 od utworu "37. Another Asteroid Field (1:36)".Ghostek pisze: ↑ndz lip 28, 2024 09:31 amTzn nie znajdzie się żaden, który by świecił przebojowością. Jest kilka kawałków, które jako muzyczna akcja się wyróżniają, ale tu znowu generalnie chodzi o techniczne niuanse. I są to:
An Acolyte
The Prisoners Escape
Dual-Wielding Duel
Kelnacca Attacks
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
To też niezły kawałek.
Generalnie wielką bolączką tego scoru jest to, że są tam podrozrzucane świetne fragmenty, ale dokopanie się do nich jest sprawą karkołomną. Gdyby ktoś podszedł do tej oprawy, jak Williams podchodził do swoich albumów soundtrackowych, to pewnie ocena za całość byłaby dosyć wysoka.
Generalnie wielką bolączką tego scoru jest to, że są tam podrozrzucane świetne fragmenty, ale dokopanie się do nich jest sprawą karkołomną. Gdyby ktoś podszedł do tej oprawy, jak Williams podchodził do swoich albumów soundtrackowych, to pewnie ocena za całość byłaby dosyć wysoka.

- Wojteł
- John Williams
No właśnie, też mnie zastanawiało czym jest zasilana ta winda, skoro brak generatora nie wpłynął na jej zasilanie. Albo na co im ten generator, skoro ewidentnie wszystko tam działa na magię i źle napisany scenariusz

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +

z której strony by nie patrzył, autorytet

ps.
swoją drogą i internetach już nikt nie pamięta o Akolicie i wszyscy się przerzucili na hejtowanie jakiejś nowej gry ze świata STAR WARS widzę
A premiera gry dopiero za miesiąc 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
The Power of One! The Power of... A nie nie będzie ani The Power of Two, ani tym bardziej The Power of Manyyy seasons of The Acolyte.
https://deadline.com/2024/08/the-acolyt ... 236044233/
Zaskoczeni?
https://deadline.com/2024/08/the-acolyt ... 236044233/
Zaskoczeni?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Nie, bardzo dobrze że kasują
Pierwszy post z brzegu
They canceled The Acolyte because they couldn’t stand the sight of two hot people of colour holding hands but I will always remember!
https://x.com/danies394/status/18256855 ... dQhTw&s=19

They canceled The Acolyte because they couldn’t stand the sight of two hot people of colour holding hands but I will always remember!
https://x.com/danies394/status/18256855 ... dQhTw&s=19
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Akolita obchodziło ich tak do zakończenia emisji, dawno przeniosły się już na inne rzeczy. O ile w ogóle oglądały serial, bo aktywiści o ile potrafią wyzywać ludzi krytykujących choćby ten serial od nazistów, tak już oglądanie wygląda u nich znacznie gorzej.