Bear McCreary - The Lord Of The Rings: The Rings Of Power (TV)
Re: Bear McCreary - The Lord Of The Rings: The Rings Of Power (TV)
tylko przypomne, że prasówka S1 miała podane, że CD będzie, a prasówka S2 tego nie podaje.
#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Oj, rozczarował mnie Bear bo to w ogóle nie pasuje do klimatu Śródziemia Gdyby to jeszcze był jakiś bonus to ok ale to jest chyba część faktycznego soundtracku ...
youtu.be/MBYUs0u3r2w
youtu.be/MBYUs0u3r2w
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wątpię, żeby to w takiej formie się pojawiło w serialu, który jest jeszcze bardziej napuszony i patetyczny jak film Jacksona przecież... chociaż jak sobie przypomnę te slow-mo z rozanieloną bohaterką na koniu, to w sumie... może i ktoś tam wpadł na pomysł, że wplecenie elementów heavy-metalowych sprawi, że jakaś postać wyda się jeszcze bardziej mroczna.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- lis23
Utwór jak nic pasuje do wizerunku kompozytora, który ma prezencję metalowca a nie kompozytora filmówki
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- Wojteł
- John Williams
Obejrzałem w końcu ten serial jakieś dwa tygodnie temu. Praktycznie nic już z niego nie pamiętam, tak mnie wciągnął. A muzyka miała parę momentów, jak na przykład temat Gagaćmieli, ale tak ogólnie to było takie Śródziemie w wersji popcornowej. Widzę, że idą dalej w tym kierunku, więc o ile pod względem klimatu poziom jeszcze bardziej spada, to może muzycznie będzie ciekawiej. Z drugiej strony, patrząc jak Misiek pyka kolejne seriale z tymi samymi bitami na perce i jakimś pierdololo na etnicznych piszczałkach, to nie wiem.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jak cenię sobie oprawę do pierwszego sezonu, tak moim zdaniem odpłynął tym kawałkiem z s2. Pomijam styl, bo można było w tym stylu inaczej to rozegrać, by miało ręce i nogi. A ten growling po angielsku, to już totalna porażka. Żeby choć w Czarnej Mowie to było... Mam nadzieję, że to tylko jeden taki odpał w całej oprawie, która jednak będzie szła w bardziej "tolkienowskim" kierunku.
Trochę niefortunny kawałek do promocji drugiego sezonu (Bear ewidentnie jest jeszcze pod wpływem swojego rockowego albumu), ale to tylko jeden kawałek, także poczekajmy na resztę
Brzmi jak jakaś randomowa łupanina z God of War.
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
- Wojteł
- John Williams
Wokalista nawet podobny xD
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Oj. Bear sie w ogole tu nie popisal. Juz ten jego metalowy album to byla taka lupanina jakich pelno od lat 90. Kupa roznych kapel to przerobilo po stokroc razy. Mieszanka Death Metal i Heavy metal w stylu, ktory mi zupelnie nie podchodzi bo wszystko zaczyna sie zlewac w jedno po kilku kawalkach.
A tutaj powtorka z rozywki. Podobno super zajebisty perkusista, ktory za bardzo nie ma co robic. No i nie wiem bo słyszałem kilku dużo lepszych. A wokal to . Teraz to w co drugiej metalowej kapeli kazdy sie tak drze. Mam nadzieję, ze to tylko wypadek przy pracy .
A tutaj powtorka z rozywki. Podobno super zajebisty perkusista, ktory za bardzo nie ma co robic. No i nie wiem bo słyszałem kilku dużo lepszych. A wokal to . Teraz to w co drugiej metalowej kapeli kazdy sie tak drze. Mam nadzieję, ze to tylko wypadek przy pracy .
- lis23
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Ciekawe czy będzie flaga. Kto wie, ten wie.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To brzydactwo u góry to oficjalna okładka?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński