Wyczekiwane score'y
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Najnowszy i ciekawie zapowiadający się film Petera Weira "The Way Back" ma kompozytora. Czy też może miał wcześniej, a ja go nie zauważyłem. Za muzyką odpowiadać będzie Burkhard Dallwitz. Panowie się zresztą już znają. Zobaczymy co z tego będzie, chociaż po cichu liczyłem na Christophera Gordona.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Horner skomponuje do tego:
http://www.filmweb.pl/Hopkins+i+Hoffman ... s,id=60694
Chyba najciekawiej zapowiadający się jego przyszły projekt.
http://www.filmweb.pl/Hopkins+i+Hoffman ... s,id=60694
Chyba najciekawiej zapowiadający się jego przyszły projekt.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A kiedy ma się ukazać ten film?
Gdyż nie wiem czy np. nie zmienić tytułu tego tematu na same "Wyczekiwane score'y", gdyż nam sie wiele ciekawych nowości na rok 2011 pojawia, a szkoda byłoby o nich nie pisać
Przy okazji wygląda na to, że wyczekiwane przeze mnie i tylko przeze mnie "Your Highness" Steve'a Jablonsky'ego zostanie przesunięte, znaczy się film, na 2011 rok
Szkoda oznacza to, że jedynym scorem Jablonsky'ego na ten rok będzie średnie "Nightmare on Elm Street" 

Przy okazji wygląda na to, że wyczekiwane przeze mnie i tylko przeze mnie "Your Highness" Steve'a Jablonsky'ego zostanie przesunięte, znaczy się film, na 2011 rok

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chyba będzie trzeba tak zrobić, bo jeśli chodzi o 2010 rok, to już wiemy mniej więcej na co czekać i te najbardziej pożądane prace pewnie same doczekają się swoich tematów. Obecnie, spoglądając w niedaleką przyszłość, najbardziej czekam na "Karate Kid" Hornera i "Knight and Day" Powella.Wawrzyniec pisze: Gdyż nie wiem czy np. nie zmienić tytułu tego tematu na same "Wyczekiwane score'y"
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jako, że dzisiaj swoje 88 urodziny obchodzi, pewien wybitny aktor Chrisopher Lee, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! postanowiłem zaglądnąć do jego filmografii na ten rok. I zauważyłem dość ciekawy film pt. "The Wicker Tree" w reżyserii Robina Hardy'ego. Jest to reżyser odpowiedzialny za "The Wicker Man". Szanowny Pan Koper był łaskaw nawet napisać recenzję do tego soundtracka nie zapominając o tradycyjnej dla niego oprawie graficznej, bogatej w kobiecą nagość.
Ale wracajmy do "The Wicker Tree" - film według IMDb to miks między Dramatem, Horrorem, Thrillerem, Mysterym. Za muzykę odpowiadać będzie niejaki John Scott. Pełen wstydu stwierdzam, że słabo kojarzę tego kompozytora
Hm, może powstanie ciekawy film, jak i ciekawy score.

Ale wracajmy do "The Wicker Tree" - film według IMDb to miks między Dramatem, Horrorem, Thrillerem, Mysterym. Za muzykę odpowiadać będzie niejaki John Scott. Pełen wstydu stwierdzam, że słabo kojarzę tego kompozytora

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: