IV FESTIWAL MUZYKI FILMOWEJ - KOGO CHCECIE?
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To, że na tym forum jesteśmy mniejszością nie oznacza, że w rzeczywistości tak jest naprawdę. Ale wiadomo ludzie są głupi, dlatego lecą na słabą muzykę.dziekan pisze:Aż żal ściska tyłek,że na tym forum tylko ja, bladerunner20,Ele chcieliby żeby na festiwal przyjechał Hans
I to mnie przeraża.No na Hansa to by się całe forum zjechało
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Serio chciałbym. Uważam, że Hans to po pierwsze świetna promocja dla festiwalu, dwa to fajny gawędziarz, którego miło byłoby posłuchać na żywo, a trzy to świetny showman, który ściągnąłby tłumy. A głównym zadaniem Festiwalu jest popularyzacja gatunku. Zresztą to przecież tylko jeden koncert z trzech!
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie to podobnie to odczytałem. Ściąganie Zimmera to tylko chwyt marketingowy. A, że Zimmer lubi pogadać, to wiadomo będzie co opisać i z czego się potem pośmiać. Też pewnie ściągnie się ze względu na nazwisko sporo liczba takich naiwniaków jak my, którzą lubią i wysoko cenią tą muzykę. Ale zapraszanie go ze względu na muzykę którą stworzył to już jest kwestia drugorzędna.dziekan pisze:Nawet jeśli chcą to patrzą tylko na zyski i popularyzacje gatunku a samą muzyką Hansa nie będe sie tak fascynowac jak my
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Panowie, wy chyba popadliście w jakieś masakryczne kompleksy z tym Zimmerem. Co w tym złego, że ja czy ktoś inny nie fascynujemy się Zimmerem jak Wy? Ja doskonale zdaję sobie sprawę, że ten koncert byłby niesamowicie przebojowy i zrobiłby furorę (rok temu ludzi porwał Iron Man, a przecież Zimmer jest tysiąc razy lepszy od Djawadiego) - ale też zdaję sobie sprawę, że muzyka Hansa na żywo wypadnie po prostu gorzej niż na płytach, z obiektywnych przyczyn. Będzie porywające show - i bardzo fajnie. Bo o to też w tym wszystkim chodzi, ja sam nie chcę żeby muzykę filmową zamknięto w filharmonii. Jeśli rockowego Hansa organizatorzy zrównoważą innym kompozytorem, który pokaże inne oblicze gatunku, to ja tylko przyklasnę, bo wtedy wszyscy będą zadowoleni.