Original soundtrack release of the theatrical anime by Hayao Miyazaki "How Do You Live? (Kimitachi wa dou ikiruka)". Music is by Joe Hisaishi. Contains 37 tracks including the main theme song (subject to change)
Original soundtrack release of the theatrical anime by Hayao Miyazaki "How Do You Live? (Kimitachi wa dou ikiruka)". Music is by Joe Hisaishi. Contains 37 tracks including the main theme song (subject to change)
During the opening of Friday Roadshow and Ghibli Exhibition at Warehouse TERRADA in Tokyo today, Suzuki spoke about how Miyazaki is “worried” over the lack of publicity for the film. “(Director Miyazaki) said, 'I wonder if it'll be okay without publicity...' He really said that. I am beginning to worry. I do believe in you, Mr Suzuki. But I'm concerned... that's all,” recalling what Miyazaki said with a wry smile.
The President of Studio Ghibli continued, “In my opinion, in this age of so much information, the lack of information is entertainment. I don't know if this will work. But as for me, I believe in it, so this is what I'm trying to do."
Raz kozie śmierć.Wawrzyniec pisze: ↑śr lip 05, 2023 13:13 pmKaonashi dalej stąpa po cienkim lodzie, promując ten film:
https://filmmusic.pl/newsy/joe-hisaishi ... yazakiego/
Oczywiście, że tylko na japoński rynekWawrzyniec pisze: ↑pt lip 14, 2023 21:27 pmAle oznacza, że ta cała akcja z brakiem promocji to tylko na japoński rynek była skierowana.
Tę teorię to akurat sobie sam wymyśliłeś.Wawrzyniec pisze: ↑pt lip 14, 2023 21:27 pmGdyż ja na początku myślałem, że to taki prztyczek w stronę hollywoodzkich produkcji i ich wielkich kampanii promocyjnych.
Ja też jestem zdania, że to raczej strzał stopę - zresztą Miyazaki ma te same wątpliwości.Wawrzyniec pisze: ↑pt lip 14, 2023 21:27 pmDalej nie wiem co chciał ten Suzuki, a nie Miyazaki tym osiągnąć?![]()