Michael Giacchino
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Re: Michael Giacchino
Jezuu? Taki hit? A ja pewnie należę do 1% populacji która nie widziała jednego odcinka 

Ja obejrzałem wszystkie pierwszy raz dopiero pół roku temu, zrobiłem maraton, wcześniej nie widziałem ani jednego odcinka. Ciężko było dotrwać do końca.
Nie rozumiem fenomenu.
Nie rozumiem fenomenu.
NO CD = NO SALE
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Akurat twoje zdanie najmniej mnie interesowało ale dzięki 
"Next Goal Wins" znów przesunięty, tym razem na 17 listopada 23.

Taika jest teraz zajęty wspólnym trójkącikiem z Orą i Thompson - i wcale mu się nie dziwię, że woli to, niż robotę nad filmami 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nawet nie wiedziałem, że taki film powstaje i że na plakacie można tak słabo wkleić w photoshopie osoby w ten autobus.
Taika to i miał kolejne Gwiezdne wojny kręcić. Ale cóż na razie wygląda, że stoi w kolejce razem z Rianem Johnsonem i jego trylogią, filmem Kevina Feige, filmami od Benioffa i Weiss, filmu Patty Jenkins i tego od Josha Tranka... Czy pominąłem kogoś?
Ale spoko Michael Giacchino skomponował już muzykę do akurat dobrego filmu z Disney' Star Wars. I po co zmieniać swoich tę anomalię.
Plus skoro Giacchino stał się teraz reżyserem i z jego zamiłowaniem do pewnych gatunków, liczę, że nakręci remake "The Giant Claw".
Taika to i miał kolejne Gwiezdne wojny kręcić. Ale cóż na razie wygląda, że stoi w kolejce razem z Rianem Johnsonem i jego trylogią, filmem Kevina Feige, filmami od Benioffa i Weiss, filmu Patty Jenkins i tego od Josha Tranka... Czy pominąłem kogoś?

Ale spoko Michael Giacchino skomponował już muzykę do akurat dobrego filmu z Disney' Star Wars. I po co zmieniać swoich tę anomalię.
Plus skoro Giacchino stał się teraz reżyserem i z jego zamiłowaniem do pewnych gatunków, liczę, że nakręci remake "The Giant Claw".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Kennedy ostatnio mówiła, że Taika cały czas jeszcze pisze scenariusz swojego filmu SW, także nie ma jeszcze czego ogłaszać. Donosi się jednak, że przedtem zrealizuje Akire.
A zdjęcia do "Next Goal Wins" ruszyły już pod koniec 2019 roku. Jedną z głównych ról grał Hammer, który z wiadomych przyczyn nie mógł uczestniczyć w planowanych dokrętkach i zastąpił go Will Arnett, choć najpewniej z uwagi, że nie mogli sobie pozwolić na film z ludojadem postanowiono zrealizować film od nowa z innym aktorem, a że Taika miał w między czasie zobowiązania wobec Marvela i Thora obsuwy były znaczące, a film ugrzązł w produkcyjnym piekiełku, ale wreszcie widać kolejne zielone światełko
A zdjęcia do "Next Goal Wins" ruszyły już pod koniec 2019 roku. Jedną z głównych ról grał Hammer, który z wiadomych przyczyn nie mógł uczestniczyć w planowanych dokrętkach i zastąpił go Will Arnett, choć najpewniej z uwagi, że nie mogli sobie pozwolić na film z ludojadem postanowiono zrealizować film od nowa z innym aktorem, a że Taika miał w między czasie zobowiązania wobec Marvela i Thora obsuwy były znaczące, a film ugrzązł w produkcyjnym piekiełku, ale wreszcie widać kolejne zielone światełko

"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
Szykuje się powrót Taiki do korzeni, a w świecie Teda Lasso film na pewno zyska nieco na popularności.
Sama zapowiedź fajna i jeszcze te podpisy
, a w creditsach Michael wymieniony jako pierwszy, także szacunek 
Sama zapowiedź fajna i jeszcze te podpisy

"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
~ Jon Burlingame
Najpewniej przepisane nazwisko, z poprzedniego filmu reżysera.
No nareszcie ! Bayona pogonił tego nudziarza Fernando i nowy score robi mu Gjaczin 
Bayona to sam ogłosił na insta fotą z sesji:
https://www.instagram.com/p/CtqX97zojUR/
https://en.wikipedia.org/wiki/Society_of_the_Snow

Bayona to sam ogłosił na insta fotą z sesji:
https://www.instagram.com/p/CtqX97zojUR/
https://en.wikipedia.org/wiki/Society_of_the_Snow
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie to częste zjawisko dla osób, które raz współpracowały z Giacchino, to potem już z nim zostają. Podobnie było chociażby z Taiką Waititi.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Czytam, że to film o katastrofie lotniczej w Andach, o której opowiadał już film Alive z muzyką JNH, jednak to ekranizacja innej książki o tym wydarzeniu.