Rozwiń --> viewtopic.php?f=18&t=4379&start=45Wawrzyniec pisze: ↑czw kwie 06, 2023 14:01 pmNiedawno miałem nawet zły sen o tym nowym Indym, że był on tak zły, że Wojtek w trakcie seansu wstał z kilofem i podarł nim ekran w kinie.
John Williams
Re: John Williams
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale tu nie ma co rozwijać, gdyż to był jeden z tych snów gdzie się mało pamięta. Czyli byłem w kinie na nowym Indianie Jonesie. Film był tak zły, że się Wojtek zdenerwował i rzucił z kilofem na ekran. I w sumie wiele więcej tu niestety nie było.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Wygląda lepiej niż "Królestwo Kryształowej Czaszki", przynajmniej na zwiastunach.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Dosyć zabawnie z perspektywy czasu będzie wyglądało narzekanie CGI przy Królestwie gdy widać, że tutaj podkręcą wszystko do potęgi n-tej.
~ Jon Burlingame
~ Jon Burlingame
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Strasznie to sztuczne, wymuszone i pozbawionego jakiegoś... ducha? Calość wygląda bardzo "klinicznie", "cyfrowo". Obawiam się też że to babsko będzie tu grać pierwsze skrzypce. Niestety. Zero jakiekolwiek eskcytacji, meh totalny.
Bo to chyba pierwszy kinowy Indy kręcony cyfrą. I nie ma to jak wrzucanie w trailer jakiegoś sloganu o kapitalizmie w o ironio... filmie Disneya XD Czyli jawnie się przyznają, że okradają widzów? 

~ Jon Burlingame
~ Jon Burlingame
Ależ ten mix Stonesów i tematu Williamsa był okropny, WTF? 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ciekawe, dlaczego nie ma muzyki Williamsa, skoro score jest już nagrany?
Ogólnie, jestem ciekawy muzyki bo będą lata 70.te, będą retrospekcje, będzie przygoda i akcja, więc powinien z tego wyjść przynajmniej taki "Tintin"
Polskie napisy:
youtu.be/PjPW6DX_MaM
Coś jest na rzeczy z tą zmianą czasu, jakiś podobny motyw do świata między światami ze Star Wars
Ogólnie, jestem ciekawy muzyki bo będą lata 70.te, będą retrospekcje, będzie przygoda i akcja, więc powinien z tego wyjść przynajmniej taki "Tintin"

Polskie napisy:
youtu.be/PjPW6DX_MaM
Coś jest na rzeczy z tą zmianą czasu, jakiś podobny motyw do świata między światami ze Star Wars

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
9 wrzesnia na Stage+ premiera koncertu z Tokio, ktory odbędzie się 4 dni wcześniej.
https://www.stage-plus.com/video/live_c ... BIEHFJ8C9N
https://www.stage-plus.com/video/live_c ... BIEHFJ8C9N
Pierwsza oficjalna i autoryzowana biografia Williamsa - z nowymi rozmowami z Maestro - pojawi się w księgarniach wiosną 2025...
Oby John tego dożył - https://www.facebook.com/soundtrackspl/ ... CO%2CP-y-R
Oby John tego dożył - https://www.facebook.com/soundtrackspl/ ... CO%2CP-y-R
#FUCKVINYL
Będzie kupione w dniu premiery, ale kurde - to prawie za 2 lata. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Szykuje się pierwsza biografia Williamsa z jego udziałem - plus wielu jego współracowników - a tu smuteczek, że dobiero za dwa lata. Ojejku, jak długo...
Panowie, jest na co czekać! A lepiej, by było na poziomie niż na chybcika.
Panowie, jest na co czekać! A lepiej, by było na poziomie niż na chybcika.