Jak rzyć, panie premierze?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Mierzeję przekopali ale słupki spadają, to teraz będą się płotem od Kaliningradu odgradzać. Nieważne czy tam płot potrzebny czy nie, po pierwsze firma kolegi zarobi, po drugie, niech elektorat wie, że rząd coś robi.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie staram się trochę omijać polskie tematy polityczne. Ale jeżeli wchodzę na stronę Frankfurter Allgemeine Zeitung i widzę informacje, że Jarosław Kaczyński oskarża kobiety, że przez picie alkoholu nie rodzą, to nawet jakbym chciał od tego nie ucieknę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dziś prezes partii rządzącej, mąż stanu, idol 1/3 wyborców znów błysnął wiekopomnymi przemyśleniami:

Jarosław, stary zboczeniec, zobaczył na placu 3 nieletnie dziewczynki i sobie nawkręcał jakichś fantazji o lesbijkach.Nie chcemy, Proszę Państwa, takiego kraju (niestety, te zjawiska już w Polsce się szerzą), gdzie dwunastoletnie dziewczynki ogłaszają się lesbijkami. Ja dzisiaj miałem okazję, tutaj na placu, udzielać wywiadu, takiego który był taktowany czy będzie traktowany jako praca szkolna, trzem dziewczynkom. Zapytałem się ile mają lat. No właśnie jedenaście-dwanaście. No i tak pomyślałem sobie: "No to mają być te..." Już nie będę kończył. Co one w ogóle do tego mają? Stało naprzeciwko mnie troje dzieci... znaczy trzy dziewczynki, nie "troje", tylko "trzy". Trzy dziewczynki. To jest, proszę państwa, szaleństwo! I temu szaleństwu trzeba się przeciwstawić. Trzeba się przeciwstawić!

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Trzy razy czytalem te jego przemyslenia i za bardzo dalej nie rozumiem co on mowi. Jakies to takie bez skladu i ladu i nie brzmi za badzo po polsku. Dla mnie to jest na prawde fascynujace jak taki dziadek z objawami demencji starczej, ktory nie moze zlozyc jednego prostego zdania w poprawnej polszczyznie i nie majacy pojecia praktycznie o niczym - jest w stanie potrzasac jedna z najwiekszych krajowych partii i wszyscy sie lasza do nie go jak do jakiegos guru. A on se jezdzi po jakis miasteczkach i dzieli sie tymi wytworami swojej wyobrazni.Koper pisze: ↑sob lis 12, 2022 18:57 pmDziś prezes partii rządzącej, mąż stanu, idol 1/3 wyborców znów błysnął wiekopomnymi przemyśleniami:
Jarosław, stary zboczeniec, zobaczył na placu 3 nieletnie dziewczynki i sobie nawkręcał jakichś fantazji o lesbijkach.Nie chcemy, Proszę Państwa, takiego kraju (niestety, te zjawiska już w Polsce się szerzą), gdzie dwunastoletnie dziewczynki ogłaszają się lesbijkami. Ja dzisiaj miałem okazję, tutaj na placu, udzielać wywiadu, takiego który był taktowany czy będzie traktowany jako praca szkolna, trzem dziewczynkom. Zapytałem się ile mają lat. No właśnie jedenaście-dwanaście. No i tak pomyślałem sobie: "No to mają być te..." Już nie będę kończył. Co one w ogóle do tego mają? Stało naprzeciwko mnie troje dzieci... znaczy trzy dziewczynki, nie "troje", tylko "trzy". Trzy dziewczynki. To jest, proszę państwa, szaleństwo! I temu szaleństwu trzeba się przeciwstawić. Trzeba się przeciwstawić!![]()
![]()
![]()
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Powiem tak: nie da się tych jego występów (i tego jak obecnie wygląda klasa polityczna w tym kraju, skoro po kątach rozstawia je nieogarniający rzeczywistości dziadek, który myśli że jest zabawny) skomentować w sposób właściwy a jednocześnie tak, by nikogo nie obrazić, ani by nie używać słów uznawanych za niekulturalne, więc pozostawię ten temat.
Ciekawi mnie tylko czy wśród widowni jest choć 10-20% faktycznych lokalsów czy wszyscy tacy fejkowi jak kibice na Mistrzostwach w Katarze.
Ciekawi mnie tylko czy wśród widowni jest choć 10-20% faktycznych lokalsów czy wszyscy tacy fejkowi jak kibice na Mistrzostwach w Katarze.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Od tego czy go jakiś tam słucha, bardziej mnie zastanawia i przeraża jak bardzo PiS, który rządzi Polską go słucha. Gdyż w sumie to najważniejsza osoba w państwie w samym środku Europy. :/
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Kaczyński musi być wściekły, dopiero co w sobotę był i przemawiał w Katowicach ( mówiąc min. o tym, że spod rosyjskiego buta trafiliśmy pod but niemiecki ) a wczoraj całe województwo Śląskie i Zagłębie przeszło na stronę opozycji, Marszałek odszedł z PISu i całe władze zostały odwołane i powołano nowe, opozycyjne 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka ... oclaw.html
Po następnej zmianie nazwy będzie Imperium Kontratakuje a jak Korwin ponownie zostanie szefem to Powrót Jedi...
Po następnej zmianie nazwy będzie Imperium Kontratakuje a jak Korwin ponownie zostanie szefem to Powrót Jedi...

- lis23
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Miała być ustawa sądowa, która miała odblokować pieniądze z KPO, Morawiecki zabiegał o poparcie całej opozycji zamiast Ziobry ale Duda powiedział: pass, Kaczyński powiedział; pass, Ziobro, zachwycony, powtarza słowa Kaczyńskiego i Morawiecki został z ręką w nocniku 
Już z końcem roku przepadnie nam kolejne 8 miliardów z owego planu i nadal płacimy wysokie kary, ciekawe, jak to się skończy?

Już z końcem roku przepadnie nam kolejne 8 miliardów z owego planu i nadal płacimy wysokie kary, ciekawe, jak to się skończy?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
dla poprawienia nastrojów
nowinki z rosyjskiego pogotowia ratunkowego
youtu.be/V_h0vMgr5BI
ciekawe kiedy u nas wprowadzą to rozwiązanie
nowinki z rosyjskiego pogotowia ratunkowego
youtu.be/V_h0vMgr5BI
ciekawe kiedy u nas wprowadzą to rozwiązanie

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Podobno próbowali też z niedźwiedziami zamiast koni, ale te z kolei pożerały rannych.

- lis23
Kiedyś było o odbieraniu babci dowodu, teraz jest o odbieraniu paszportów Europosłom z innych partii niż PIS, ponieważ wyborcom PISu nie podoba się, że Europosłowie Po czy Lewicy donoszą na swój rząd i go obrażają.
Mam lepszy pomysł; niech rząd odbierze dowody wszystkim wyborcom opozycji, wtedy na 100% wygra każde następne wybory
Były jeszcze głupoty o tym, że opozycja chce zakazać jedzenia mięsa i nakazać spożywanie, np. koników polnych lub szarańczy
W końcu nasz Prezydent obiecał nam, że węgla to starczy na 200 - 300 lat a ktoś z PISu mówił, że wegetarianizm i jazda na rowerze to ekoterroryzm 
Mam lepszy pomysł; niech rząd odbierze dowody wszystkim wyborcom opozycji, wtedy na 100% wygra każde następne wybory

Były jeszcze głupoty o tym, że opozycja chce zakazać jedzenia mięsa i nakazać spożywanie, np. koników polnych lub szarańczy

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Ponoć PIS a dokładnie pseudo Trybunał Konstytucyjny ma genialny plan:
Mają odrzucić veto Prezydenta w sprawie ustawy sądowej, Polska ma dostać pieniądze z KPO a po wygranych wyborach sprawa wróci do TK i wyrok zostanie uchylony
Ponoć wygadał się jeden z sędziów 
Przecież w takim wypadku UE też może, chyba zawiesić wypłaty?
Mają odrzucić veto Prezydenta w sprawie ustawy sądowej, Polska ma dostać pieniądze z KPO a po wygranych wyborach sprawa wróci do TK i wyrok zostanie uchylony

Przecież w takim wypadku UE też może, chyba zawiesić wypłaty?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Plan może i głupi ale za to idiotyczny.