Jongnic Bontemps

https://filmmusicreporter.com/2022/12/0 ... he-beasts/
Może "Królestwo Kryształowej Czaszki" było takie sobie ale już nowe Gwiezdne Wojny były w dechę ;P więc ja czekam głównie na nowego Williamsa. Poza tym, Menken i to, co zaskoczy z w.wymienionych. Ciekawe, co z filmami Disneya? Takie "Elementars" byłoby idealne dla Giacchino a "The Wish" ma już piosenki, więc kompozytor też powinien wypłynąć.Mystery pisze: ↑pt sty 27, 2023 11:56 amNie wiedziałem, że nie jest potwierdzony. Ogólnie jakoś szczególnie z wypiekami na twarzy nie czekam na nic w tym roku, lwia większość to kolejne powtórki z rozrywki, Beck, Zimmer, Balfe, Menken, Pemberton, nawet Williams, który nie rozpalił mnie 4 Indianą czy ostatnim Star Wars, czy JNH którego scory z igrzysk przynudzały. Ciekawe projekty zdają się mieć Desplat i Newman, a jak już na coś czekam to na składankę Vol. 3 Strażników, bo dwóch wcześniejszych słucham do dziś i bardzo jestem ciekaw jakie utwory się na niej znajdąNo i liczę rzecz jasna na całą masę niespodzianek i dobrych scorów z seriali i gier, o których jeszcze mam nadzieję usłyszymy
![]()