Z polskich animacji przygarnąłbym chętnie "Tajemnice Wiklinowej Zatoki" ;P
GRATULUJĘ
Jarek chyba zapomniałeś ze mieszkam w Bydgoszczugalljaronim pisze: ↑wt mar 07, 2023 00:55 amPytanie. Jest ktoś może z Bydgoszczy. Potrzebuję w tamtejszym Empiku na Jagielońskiej odstrzelić jeden tytuł GADu. Niestety jest tylko dostępny w sklepie. Dopłacę za fatygę![]()
Tomek, cholera, i forgotWurger pisze: ↑wt mar 07, 2023 06:36 amJarek chyba zapomniałeś ze mieszkam w Bydgoszczugalljaronim pisze: ↑wt mar 07, 2023 00:55 amPytanie. Jest ktoś może z Bydgoszczy. Potrzebuję w tamtejszym Empiku na Jagielońskiej odstrzelić jeden tytuł GADu. Niestety jest tylko dostępny w sklepie. Dopłacę za fatygę![]()
Kiedyś od ciebie kupiłem plyty Hansa Zimmera i Johna Williamsa.
Akurat jutro idę z żona do kina, które jest galerii gdzie jest ten empik to z chęcią kupie dla ciebie to co chcesz![]()
Słuchowiska muzyczne wydawano jako dodatek do gazety "Bajki-Grajki". Coś tam się ostało na ich stronie:Krzysiek pisze: ↑wt lut 14, 2023 13:08 pm
Ale ja mam dla GAD inny pomysł.... bardziej karkołomny ze względu na licencje, duże wytwórnie muzyczne, przejętą przez nie spuściznę itp... Co z muzyką dziecięcą, spektaklami muzycznymi dla dzieci, bajkami muzycznymi, które przez niemal całą dekadę (lata 70siąte i początek 80siątych) były wydawane na płytach (vinyl) i kasetach przez Muzę oraz Tonpress ?? Jakieś szanse ??