Moja paczka tez gdzies siedzi. Od Piatku zadnego nowego info. Jedyne wyjasnienie to ze Grudzien i Swieta ale mimo wszystko poczta USA sie tu nie popisala. Jeszcze jest tylko szansa, ze to gdzies idzie dalej ale nie zeskanowali. Albo czeka na lotnisku na transport.Adam pisze: ↑wt gru 13, 2022 12:59 pmz Lali na 100% nie będzie bo ona zawsze zaniża.
Intrada ja osobiście nie wiem, ale inni userzy pisali że też zaniża.
więc tych 2 sklepów nie musisz się bać.
niestety terminy mają jakie mają. mija 14 dzień od zamówienia, a paczka mimo, że nadana po 3 godzinach od kupna, nawet nie opuściła jeszcze LA tylko się buja po kolejnych sortowniach, to jest absurd by po jednym mieście paczka jeździła przez 2 tyg.
LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Wisi mi ile by szło, byleby nie było takiej dopłaty o jakiej Pisałeś, ok. 400 zł 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Co to jest za sklep?
https://www.hhv.de/shop/en/item/bear-mc ... KQEALw_wcB
Tu ponoć wysyłają od 16 grudnia.
Na Amazon.com wychodzi 110 zł.
https://www.hhv.de/shop/en/item/bear-mc ... KQEALw_wcB
Tu ponoć wysyłają od 16 grudnia.
Na Amazon.com wychodzi 110 zł.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- MichalP
Zadnego statusu od 5 dni praktycznie. Raz tak mialem już I w koncu po ilus tam dniach następny status byl już z lotniska I wylot ale się wyczekalem. Innym razem bez problemu w ciagu 2 dni wyszlo z USA. Także loteria. Generalnie poczty narodowe to zaczynaja byc jak jakis żart. Kurierzy nie sa duzo lepsi ale masz gwarantowane czasy dostaw i zazwyczaj sie ich trzymaja. Moze byc poslizg 1 do 2 dni. Ale nie kuzwa 5 dni bez zadnej wiadomosci

Z tego co zauwazylem to wiekszosc sklepow w Kanadzie w ogole przestało używać poczte kanadyjską. Wszyscy jada na kurierach.
Witamy w PL
choć jedna rzecz tak samo badziewna jak w PL.

#FUCKVINYL
Dostałem maila od Intrady, że wysłali paczkę. Pewnie też będzie krążyć w nieskończoność 

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
jak mają siedzibę w LA i też wysłali pocztą, to tak 
u mnie w nocy opuściła LAX - czyli po 15 dniach

u mnie w nocy opuściła LAX - czyli po 15 dniach

#FUCKVINYL
- MichalP
Intrada ma siedzibe blizej San Francisco. Mniejsza aglomeracja, sprawniejsza poczta. Ja z Intrady nigdy nie mialem problemu z dostawami. Za to z LA to co druga paczka gdzies sie buja. Wiecej z Lali nie zamowie jak nie bede musial. Pomimo tego co MV kiedys opowiadal tym razem porozsylali do innych sklepow wszystkie plyty prawie natychmiast. Intrada miala wszystko zanim Lala wyslala moje zamowienie. Plus Intrady jest tez taki, ze sie u nich jeszcze punkty zbiera, a koszty wysylki w pewnych okolicznosciach moga byc nawet mniejsze.
- MichalP
U mnie tez sie w koncu ruszylo - ale tak jak mialem kiedys - dzisiaj po poludniu przyszlo info, ze przeszlo przez international distribution centre i wyszlo z USA. Tak od razu. Czyli gdzies sobie przelezalo - taka mialem pierwsza mysl. Moze czekalo, zeby zeskanowac i wrzucic do samolotu. Ale kilka godzin pozniej doszlo jeszcze kilka innych skanow z wczesniejszymi czasami, ze poczta to odebrala i procesuje. Takze maja tez burdel z aktualizacja tego co sie dzieje z tymi paczkami.
Na JWfan forum ludzie sie skarza, ze ich przesylki siedza przez wiele dni w tej samej lokacji z takim samym kodem pocztowym jak ta moja od Piatku. Tak jakby przywiezli kontener paczek z Lali i nikt tego nie ruszyl przez kolejne 5 dni.
MV Napisał, że to najlepiej sprzedający się rzut w historii LaLi. Burbsy cały limit już jest prawie wyprzedany, dodruków nie będzie, reszta sprzedaje się też świetnie.
#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
To było do przewidzenia, że przy takim nakładzie The Burbs się szybko sprzeda. Mój egz. razem z Amistad i Grinchem w koncu rusza w drogę z Music Box, więc w przyszłym tygodniu bedą 

- lis23
Ja cały czas czekam na Spider Mana w Intradzie ale może w końcu kupię bez niego, zobaczymy.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John