Przeciętny?, sam dyspozytor nie wie kto to Zimmerbladerunner20 pisze:Mówię o ludziach w Chinach, nie o fanach HGW Razz Myślisz, że plantator ryżu znad Rzeki Żółtej wie kto to Gregson?![]()
Przeciętny kolejarz też nie wie kto Zimmer a co dopiero Gregson
Czego ostatnio słuchaliście?
-
bladerunner
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tzn.? O podobieństwach fragmentów partytur Williamsa do klasyki pisano wiele, ja nie chcę tego powtarzać, ale one niewątpliwie są. Możliwe, że część to totalny przypadek, ale podejrzewam, że Johnny, jako człowiek muzycznie obyty i wyedukowany nasłuchał się klasyki duuuużo i coś tam mu w głowie kołacze i czasem może nieświadomie wplatać to do swoich dzieł, nie będąc pewien czy gdzieś to słyszał, czy sam wymyślił.muaddib_dw pisze:Koper kompozytor takiej klasy nie siega do tanich chwytów ambicja mu na to nie pozwala
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
bladerunner
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nagranie z cyklu: "młodzi terroryści islamscy"?dziekan pisze:http://www.youtube.com/watch?v=IXr4WDVe4Vs
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie, ja Was chyba powieszę za jaja i to na fortepianowych strunach! Mamy całkiem interesującą rozmowę na temat zapożyczeń, na temat Johna Williamsa, w której co prawda wszyscy po za muaddibem są w błędzie, ale przynajmniej mamy ciekawą rozmowę. OK wszystko ślicznie, wszystko pięknie, tylko ja się grzecznie pytam: "Dlaczego do kurwy nędzy, gadacie o tym w tym temacie, a nie tym o pt. "Inspiracja - Zapożyczenie - Kopia - Plagiat = Dyskusja", który specjalnie na takie okazje stworzyłem:Mystery Man pisze:Wawrzyniec nas zlinczuje
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic.php?t=1041
Koper, Ty z tego co rozumiem, masz uprawnienia moderatora, zrób z nich wreszcie dobry użytek. Przenieś dyskusję o zapożyczeniach, o Williamsie itd. i o tych linkach, które Mystery wrzucał (dlaczego nie wrzucał ich we właściwym temacie to nie wiem) i przenieś je do mojego tematu. Ordnung muss sein, verdammt noch mal!
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Oho, kolejny arabski terrorysta!Wawrzyniec pisze:Nie, ja Was chyba powieszę za jaja i to na fortepianowych strunach!
Wawrzyniec pisze:do kurwy nędzy
Nie szwargotać po szwabsku, proszę.Wawrzyniec pisze:Ordnung muss sein, verdammt noch mal!
Macie tu jeszcze zapis z ostatniego wywiadu Srajfelda i Ramina dla prasy i kończymy ten wątek, bo się Wawrzyniec wysadzi przed ambasadą jeszcze.
Dziennikarz: Hello
Ramin Djawadi: Heloł, Jaksiemasz.
Marc Streitenfeld: Ju noł, Heloł.
Dziennikarz: Can You both tell us about yourself?
Marc Streitenfeld: Well, ju noł...
Ramin Djawadi: Sziat up, ju amerikan devil! Ju gona bern in hell!
Marc Streitenfeld: Ju noł...
Ramin Djawadi: Maj fater łos a doktor. End hi wynaleźć poison tu kill amerikans. Bat poison łos no gut. Szit. Dodupy. Aj gona kill amerikan łit maj mjuzik!
Dziennikarz: Music for "Clash of the Titans" for example?
Ramin Djawadi: "Klasz..." fail. Epic fail. Szit. Nołbadi ded. Szejm.
Marc Streitenfeld: Ju noł, I was in train once and I have no food. It was horrible, ju noł.
Ramin Djawadi: Silens! Aj kil ju!
Marc Streitenfeld: Ju noł, Ridley Scott said...
Ramin Djawadi: I stadid hard at Osama Musical Akademi. Aj łork hard end samdej... Aj łil destroj de Junajted Stejts!
Marc Streitenfeld: Ju noł
Dziennikarz: Ok, maybe that's enough. Thank You.
Marc Streitenfeld: Ju noł
Ramin Djawadi: Fakju, dowidzenia!