Game Of Thrones & House of the Dragon - Ramin Djawadi (dyskusja o score i serialu)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Game Of Thrones & House of the Dragon - Ramin Djawadi (dyskusja o score i serialu)
Niby prawda, ale "Mhysy" i tematy Daenerys, jak i motyw Lannisterów będę bronił i spokojnie widziałbym w menu w dobrych restauracjach.
Szczególnie Mhysę, którą dzisiaj wielokrotnie smakowałe.. choć wiem, że przepis trochę z Adiemusa zapił.
Szczególnie Mhysę, którą dzisiaj wielokrotnie smakowałe.. choć wiem, że przepis trochę z Adiemusa zapił.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Re: Game Of Thrones & House of the Dragon - Ramin Djawadi (dyskusja o score i serialu)

1. Main Title (from “Game of Thrones”) (1:45)
2. The Heirs of the Dragon (2:27)
3. Reign of the Targaryens (1:32)
4. Rhaenyra’s Welcome (1:40)
5. A Pack of Hounds (2:57)
6. The Tournament (1:51)
7. An Impossible Choice (1:34)
8. The Rogue Prince (1:43)
9. The Prince That Was Promised (4:34)
10. Compromise and Consequences (2:54)
11. The Power of Prophecy (2:36)
12. Trouble in the Stepstones (2:26)
13. Surrender (4:15)
14. King of the Narrow Sea (6:17)
15. Lanterns at Nightfall (5:00)
16. Whatever May Come (2:54)
17. House Velaryon (2:38)
18. The Green Dress (2:50)
19. First Dance (1:06)
20. Celebration Dance (2:14)
21. Targaryen Dance (1:55)
22. We Light the Way (2:47)
23. Destiny (2:56)
24. Pass Judgement (4:21)
25. Funeral by the Sea (3:01)
26. Daemon and Rhaenyra (2:41)
27. Aemond Rides Vhagar (3:11)
28. The Hard Truth (2:31)
29. Sealed in Fire and Blood (4:10)
30. Protector of the Realm (3:15)
31. The Silent Sisters (3:24)
32. The Language of Girls (1:42)
33. A Warning (2:30)
34. Lament (3:26)
35. Fate of the Kingdoms (3:25)
36. Interests of the Realm (3:53)
37. Coronation (1:14)
38. Dragons Will Rule the Kingdom (1:36)
39. The Crown of Jaeharys (3:20)
40. Dragons Do Not Fear Blood (1:22)
41. Death and Rebirth (1:37)
42. True Meaning of Loyalty (3:17)
43. Bloodlines Will Burn (4:26)
44. The Promise (2:12)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gruby kebab!
youtu.be/xnHvroTow48
I tu pojawia się pytanie, czy mam kontynuować tradycję i po tym jak zrecenzowałem każdy sezon Gry o tron, to też zrecenzować? Hm...
@Mystery @Koper, to chyba o tym tanecznym utworze pisaliście w komentarzach?
youtu.be/xnHvroTow48
I tu pojawia się pytanie, czy mam kontynuować tradycję i po tym jak zrecenzowałem każdy sezon Gry o tron, to też zrecenzować? Hm...
no to weekend będzie maratonik serialu 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Na Spotify nawet dodane, że z sezonu 5.
JPRLD, mógł ten leń kebabowy chociaż jakiś nowy aranż ogarnąć i nagrać.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Widzę, że "muzycznego terrorysty" Ramin Djawadi stał się "leniem kebabowym". 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wyemigrował na Zachód z misją szerzenia terroryzmu, ale dostał socjale, benefity i ... zostawił terroryzm na rzecz pierdzenia w stołek za pińcset plusy.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
2 x CD-R na Amazonie.
3 x LP na preorderze.
3 x LP na preorderze.
#FUCKVINYL
M.in., tam są 3 tańce, ale ten drugi był chyba najfajniejszy.Wawrzyniec pisze: ↑pn paź 24, 2022 12:59 pmGruby kebab!
@Mystery @Koper, to chyba o tym tanecznym utworze pisaliście w komentarzach?
19. First Dance (1:06)
20. Celebration Dance (2:14)
21. Targaryen Dance (1:55)
A co do podobieństw do Westworld, no ten kawałek to musiał stamtąd pochodzić

youtu.be/FOFtvTWMaD4
Z tych 10 godzin serialu, wybrałoby się godzinkę przyzwoitego grania do słuchania, niestety na soundtrack zamieszczono też drugą godzinę smętów i underscoru, co całościowo daje ciężki do przebrnięcia mało oryginalny score.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Już przeklęty ósmy sezon miał ta długie wydanie. Nie wiem czemu nie można było zrobić jak przy szóstym sezonie (najlepszym muzycznie,) i złożyć dobry album plus dać bonusowe kawałki jako download.
Do tych co oglądali HOD.
To serio jest tak dobre, że w tak mocno obsadzonej kategorii dostało najważniejszego serialowego Globa ??? Wtf ? Znów HBO posmarowało na marketing ?
To serio jest tak dobre, że w tak mocno obsadzonej kategorii dostało najważniejszego serialowego Globa ??? Wtf ? Znów HBO posmarowało na marketing ?
#FUCKVINYL
Pisałem już w temacie seriali. Dobry, ale bez przesady, do mojego Top 10 nie weszło. Dosyć zaskakujący zwycięzca, tym bardziej, że Gra o Tron nigdy Globa za najlepszy serial nie dostała, a porównując pierwsze sezony ta zostawia Ród Smoka w tyle, no ale na Globach zazwyczaj nagradza się nowe produkcje, a Hod obok Severance, który nie miał takiego zasięgu, właśnie taką produkcją w całej stawce był.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dobre, nie dobre, są Afroamerykanie i jest gej, to co miało nie wygrać? 

Ale sorry z finałem Ozarka to coś ?
Chyba każdy z HFPA dostał od HBO do ogrodu figurkę Smoka w skali 1:8 i dlatego
Chyba każdy z HFPA dostał od HBO do ogrodu figurkę Smoka w skali 1:8 i dlatego

#FUCKVINYL