Kompozytorzy razem
Re: Kompozytorzy razem
Aż serce rośnie.
Dwóch gości, którzy znacząco wpłynęli na mój gust muzyczny. I pewnie nie tylko mój. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Ja jebie, ilość zajebistości na metr kwadratowy na tej focie wyjebała ponad skalę.
Niestety idę o zakład, że to już jest fota historyczna, nie dlatego, że czas przeszły - ale bo ostatnia tego typu ever - gdzie aż 3 tej epickiej rangi legendy w wieku +80 będą razem na jednej focie.

Niestety idę o zakład, że to już jest fota historyczna, nie dlatego, że czas przeszły - ale bo ostatnia tego typu ever - gdzie aż 3 tej epickiej rangi legendy w wieku +80 będą razem na jednej focie.

#FUCKVINYL
Nie mogli jakiegoś lepszego ujęcia opublikować? 

Danny i Bear na koncercie tego pierwszego.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiele gwiazd się pojawia na tym koncercie Elfmans. Patrząc po Instagramie,to pewnie Powell też był. Sam gdybym miał możliwość to bym się wybrał.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
Na miejscu Joe jak mógłbym sobie z Glassem koncertować to też bym położył lagę na filmy - przypomnę, że ostatni score joe wyszedł na początku 2021. A na horyzoncie nic nie widać (poza Miyazakim, ale tu nie wiem czy zdążą z premierą do końca wieku).
Nawet nie tyle z Glassem - on stale jest w trasie na rożnych koncertach, w tym klasyki, a oprócz tego regularnie gra Hisaishiego (poza Londynem
)

#FUCKVINYL
Wiem, ale obstawiam, że koncerty z Glassem są dla niego największym zaszczytem - choć, paradoksalnie, ze wszystkich 3 największych amerykańskich minimalistów, czyli Reicha, Rileya i Glassa, to akurat w twórczości Hisaishiego najmniej jest właśnie Glassa.
A ten Londyn to ma już nowe daty?
A ten Londyn to ma już nowe daty?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ostatnio robienie sobie fotek z Elfmanem jest w dobrym tonie. To teraz specjalne pozdrowienia od Jarka hp_gofa! Czemu sam tego nie wrzuci? Cóż nie jestem miłośnikiem Desplata, aby niektóre rzeczy zrozumieć. Cóż hp_gof pozdrawia Was!

#WinaHansa #IStandByDaenerys