Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
-
bladerunner
-
bladerunner
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
Niestety ja nie widziałem jeszcze autografu Gregsona na aukcjach słyszałem tylko, że podobno się podpisuje tylko imieniemBucholc Krok pisze:Jak wiadomo mam dość chłodny stosunek do autografów, ale ciekawe ile by faktycznie kosztowła po podpisaniu. Ma ktoś jakieś przykłady aukcyjne? Oczywiście nie z Allegro.
Raczej jednak skłaniam się do płyty z X-Menem.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A dlaczego tylko na jednej? Gdyby mnie to interesowąło to chciałbym, żeby podpisał mi jak najwięcej. Może nawet specjalnie pokupowałbym okazyjnie ścieżki i później odsprzedawał podpisane.bladerunner20 pisze:a Czy podpiszę mi Kingdom, Księcia czy X-Mena to się jeszcze pomyśli
Raczej jednak skłaniam się do płyty z X-Menem.
-
bladerunner
Ja rozumiem, ale trochę tak niekulturalnie podejść z połowa dyskografiiBucholc Krok pisze:A dlaczego tylko na jednej? Gdyby mnie to interesowąło to chciałbym, żeby podpisał mi jak najwięcej. Może nawet specjalnie pokupowałbym okazyjnie ścieżki i później odsprzedawał podpisane.bladerunner20 pisze:a Czy podpiszę mi Kingdom, Księcia czy X-Mena to się jeszcze pomyśli
Raczej jednak skłaniam się do płyty z X-Menem.Zobacz ceny podpisanych płyt u partaczy. Choć trzeba wziąć pod uwagę, że u nich z tymi cenami jest różnie.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No bez żartów! Nie można mieć skrupułów! Najwyżej nie podpisze wszystkich. Zresztą, jeśli zobaczy, iż jesteś takim fanem, że masz tyle oryginałów to podpisze. Najwyżej spławi pozostałych.
Niech Ci ludzie z forum powiedzą z iloma okładkami podchodzili na festiwalu w Krakowie. 
Ostatnio zmieniony ndz cze 06, 2010 11:11 am przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
-
bladerunner
No bo ludzie z Polski to nie jest dobry przykład to bydlęta! podobno masa osób nie dostała. Jeden będzie miał 5 autografów a inny zero. Demokracja!Bucholc Krok pisze:No bez żartów! Nie można mieć skrupułów! Najwyżej nie podpisze wszystkich. Zresztą jeśli zobaczy, iż jestes takim fanem, że masz tyle oryginałów to podpisze. Najwyżej spławi pozostałych.Niech Ci ludzie z forum powiedzą z iloma okładkami podchodzili na festiwalu w Krakowie.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
bladerunner20 pisze:No bo ludzie z Polski to nie jest dobry przykład to bydlęta!
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że w innych krajach jest lepiej.
podobno masa osób nie dostała.
Co zrobić, takie życie.
A, skoro jesteś demokratą..Jeden będzie miał 5 autografów a inny zero. Demokracja!