Teraz w necie krąży nagranie z Wenecji jak Styles opluwa buty Chris Pine'aWawrzyniec pisze: ↑pn wrz 05, 2022 18:09 pmOczywiście to kwestia gustu, ale wydaje mi się, że seks oralny jest mimo wszystko lepszy od śmierci.
 , ależ tam musiała być toksyczna atmosfera... dziwne, że w ogóle skończyli ten film i jeszcze wszystkich skrzyknęli na festiwal, no ale pewnie kontrakty robią swoje...
 , ależ tam musiała być toksyczna atmosfera... dziwne, że w ogóle skończyli ten film i jeszcze wszystkich skrzyknęli na festiwal, no ale pewnie kontrakty robią swoje...https://twitter.com/GeekVibesNation/sta ... 6005226497

Florence Pugh przyleciała z plany Diuny na czerwony dywan, ale już konferencje prasowe sobie darowała, co też może o czymś świadczyć.  W sumie to tutaj mam podobny przypadek jak z Sequel Trilogy Disney'a, gdzie od samego filmu, ciekawszym byłoby nakręcenie filmu, czy dokumentu, jak on powstawał. Gdyż w przypadku tego filmu to naprawdę sporo się tam działo.
 Florence Pugh przyleciała z plany Diuny na czerwony dywan, ale już konferencje prasowe sobie darowała, co też może o czymś świadczyć.  W sumie to tutaj mam podobny przypadek jak z Sequel Trilogy Disney'a, gdzie od samego filmu, ciekawszym byłoby nakręcenie filmu, czy dokumentu, jak on powstawał. Gdyż w przypadku tego filmu to naprawdę sporo się tam działo. 

Przy czym bym nie powiedział, że Powell aż tak bardzo poszedł w Bisharę, gdyż mimo wszystko lepiej się tego słucha. Na swój sposób nie jest to aż tak ciężka muzyka. Plus jak słusznie zauważyłeś oto najlepszy utwór na płycie i na razie słucham go wielokrotnie:
 Przy czym bym nie powiedział, że Powell aż tak bardzo poszedł w Bisharę, gdyż mimo wszystko lepiej się tego słucha. Na swój sposób nie jest to aż tak ciężka muzyka. Plus jak słusznie zauważyłeś oto najlepszy utwór na płycie i na razie słucham go wielokrotnie:
 Plakat "Pozdrowień z Rosji" też
  Plakat "Pozdrowień z Rosji" też   To jest najbardziej kreatywna (nie znaczy najlepsza
  To jest najbardziej kreatywna (nie znaczy najlepsza