Gdzie i jak kupować?
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Gdzie i jak kupować?
Ja na razie płacę 11 zł za Prime, tych innych usług nie mam wykupionych.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

przecież wiadome było, że po tym roku za 50 zł, wywalą cenę z kosmosu.
ja obstawiam że to będzie droższe od netflixa.
ja obstawiam że to będzie droższe od netflixa.
#FUCKVINYL
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Przyszła właśnie paczka z Amazona, soundtrack do "Northman" oczywiście nówka w folii no to dopiero wyszło, bałem się o "Revenanta" bo to była ale też nówka zafoliowana
Czy da się na Amazonie PL zrobić tak, by nie dzielili na siłe zamówień ? Jedną rzecz mam dostępność 10 dni, a drugą 3 dni i chca wysyłać osobno dwoma paczkami, a ja tego nie chcę.
#FUCKVINYL
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Z mojego doswiadczenia to nie mozna nic z tym zrobic - bo to algorytm im dzieli i w trosce o klienta stara sie wysylac wszystko najszybciej jak moze. Nie wiem tylko jak jest w Polsce ale w Kanadzie czesto nawet rzeczy w tym samym zamowieniu wysylaja z roznych lokacji/zrodel i wtedy tez dziela. Nie wiem jak im sie to oplaca ale czesto mi tak robili.
Ano, nie da się
Chciałem po prostu uniknąć by znów mi nie wysłali książki w kopercie papierowej jak ostatnio...

#FUCKVINYL
Ale tyko na Amazon takie rzeczy, Masters of the Universe: Revelation z 207 do 104 zł
God of War, Masters of the Universe, The Lord of the Rings, to będzie zacna trylogia fantasy od Beara do cieszenia oka i ucha 

tylko pamiętaj że Vol 1 HeMana to jest CD-R. Ja bym za ten hajs wolał kupić Vol 2 jednak bo tłoczone 

#FUCKVINYL
Wiem, ale takie dała fabryka, a poniżej stówki się tego teraz raczej nigdzie nie dostanie. Wolę Vol 1, ale może kiedyś się weźmie i Vol 2, a ten jest dostępny tylko u Lali? Widzę, że z wysyłką wychodzi jakieś 150 zł, choć z autografem, ale dla mnie to akurat bez większej różnicy 

Jak myślicie ile dowalą opłat za książkę z USA kosztującą 60 $ + wysyłka 24 $ kurierem ?
Wartość paczki nie będzie zaniżona.
Wartość paczki nie będzie zaniżona.
#FUCKVINYL
złodzieje 
a to jest jeszcze książka w twardej oprawie i formatu a4 z 200 stronami - artbook...

a to jest jeszcze książka w twardej oprawie i formatu a4 z 200 stronami - artbook...
#FUCKVINYL
A czy taki zapis oznacza, że nie będzie żadnych dopłat ?
"This item will be sent through eBay's Global Shipping Programme.
Includes international tracking, simplified customs clearance, and no extra charges at delivery."
Czy to jakaś marketingowa ściema Ebaya tylko ?
Includes international tracking, simplified customs clearance, and no extra charges at delivery."
#FUCKVINYL
Wtedy powinni doliczyć wszystko od razu. Nie powinno być dodatkowych opłat.Adam pisze: ↑śr sie 31, 2022 14:50 pmA czy taki zapis oznacza, że nie będzie żadnych dopłat ?
chyba musze zaryzykować
dam znać, ale nie chce mi się wierzyć by mi potem kurier nie przysłał faktury za obsługę celną, jak rok temu...

#FUCKVINYL