Podejrzewam, ze płyty są od Adama. Wiec łatwo było...
Zresztą nie tylko ja uzupełniłem swoje zbiory z tej wyprzedaży

Podejrzewam, ze płyty są od Adama. Wiec łatwo było...
Wszystko się zgadza, ale następnym razem uprzedź, iż jest to mimo wszystko aukcja płytowa. I tak to wygląda, jeśli sprzedajesz komuś, kto da większą sumę.
Jedyną prawdą z powyższego, jest to co pogrubiłem...Adam pisze: ↑śr maja 18, 2022 13:46 pmPrawdę? Prawda jest taka - podsumujemy :
1) Krzysiek obrażony, bo ja-sprzedający nie chciałem czekać na niego, a znalazłem sobie klienta, który kupił od razu i przelał kasę od razu (jak ja śmiałem normalnie ?!)
2) Krzysiek obrażony, że to sprzedający ustala cenę z której nie musi się tłumaczyć i że inny kupujący ją zaakceptował i sfinalizował transakcje szybciej od niego, czytaj w tej samej chwili.
3) Krzysiek niby może sobie kupić sam na aukcjach, jak wspomina, ale jednocześnie od pół dnia toczy tu jałowe żale jak dziecko które nie dostało cukierka, z powodu jak Punkt 1, ale niby nie ma bólu dupy
4) Krzysiek przyznaje, że obrażony zrezygnował z reszty swoich zarezerwowanych u mnie płyt, gdy dowiedział się, że jednak miał pecha i pojawili się Klienci zainteresowani i zdecydowani na już częścią tytułów zarezerwowanych wcześniej dla niego, o których przy rezerwacji wyraźnie informowałem, że jak ktoś się zgłosi po nie też i kupi wcześniej, to sprzedam temu komuś, żeby miał świadomość.
5) Krzysiek obrażony, że nie miał do mnie telefonu, a ktoś inny miał i sam z siebie zadzwonił do mnie i w 10 sekund zrobiliśmy szybkiego dila, znów ubiegając biednego Krzyśka (dodajmy że dzwoniący kasę miał na już, a Krzysiek nie - taki szczegół drobny), a ja śmiałem nie dać Krzyśkowi szansy przelicytować oferenta, bo śmiałem nie wysłać mu swojego numeru
6) Krzyśkowi wydaje się, że ja się na niego uwziąłem i powinienem pisać "że jemu nie sprzedaję", gdy prawda jest po prostu taka, że wystarczyło napisać jedno zdanie :
"Ok, dzięki że odkładasz te tytuły, rozumiem, że jak się ktoś zgłosi wcześniej po nie, to sprzedasz jemu". I właśnie tak pisało tutaj nie raz wielu innych użytkowników, bo sprzedawałem tu płyty od lat w ten sposób. Przykro mi, że akurat finansowo nie byłeś w stanie sprostać od razu, a inni byli. Pech. Mi się też to przytrafiało i to nie raz, ale znosiłem to jak facet, a nie rozkapryszone dziecko... Także skończ już Waść, wstydu oszczędź.
Kiedy zapytałem się o ceny i stan zachowania płyt, również nie wspomniałeś, iż to jest licytacja i za pół godziny te same płyty zaoferowałeś komuś innemu ale już drożej (i przy następnej osobie zastosowałeś ten sam manewr). Poza tym Kreujesz się na filantropa wywołując Kolegę Mysterego by się pochwalił swoim zakupem u CiebieAdam pisze: ↑wt maja 03, 2022 09:10 amMoje ~ 200 płyt na sprzedaż - od szrotów po bardzo rzadkie - 22 zdjęcia po 9 płyt na jednym foto - wszystkie zdjęcia tutaj:
https://postimg.cc/gallery/9yWbpDt
większość w foliach, info na priv.
wystawiam tylko tutaj.
czy też dalej głupkowato cwaniakujesz
a później dodatkowo kłamiesz (nawet nie mijasz się z prawdą bo idziesz w przeciwnym kierunku), powtarzając wielokrotnie
Zauważ, że sam się wywołałeś do tablicy. Ja nic wcześniej nie komentowałem a minęło już trochę dni od moich pytań.
Umiesz czytać ze zrozumieniem