Lisu już o tym wspominał. Problem z brakiem słuchu na jednym uchu. Lepiej mu słucha się z głośników niż na słuchawkach, gdzie miałby dostęp tylko do jednego kanału.
MICHAEL GIACCHINO - THE BATMAN (2022) / THE BATMAN: PART 2 (2026)
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: MICHAEL GIACCHINO - THE BATMAN (2022)
Słyszę tylko mono, na słuchawkach jest znacznie gorzej niż z głośników, jeszcze muszę słuchać na full, co mi także pogarsza słuch.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Wszystko pamiętam i rozumiem, ale również wszystko sprowadza się do tego, jaki poziom ubytku słuchu ma Lisu na tym jednym uchu... Poza tym są tak różne słuchawki (imitują nawet akustykę kina domowego) i takie możliwości, iż można oba kanały puścić na jedną słuchawkę.swordfish pisze: ↑sob kwie 02, 2022 18:09 pmLisu już o tym wspominał. Problem z brakiem słuchu na jednym uchu. Lepiej mu słucha się z głośników niż na słuchawkach, gdzie miałby dostęp tylko do jednego kanału.
A da się przeprowadzić operację i wstawić implant? Przechodził jakieś konkretne badania (nie w "punktach sprzedaży" aparatów słuchowych).... ?
- lis23
Prawym uchem słyszę tylko start jumbo jeta, jak to określił lekarz, nie słyszę praktycznie nic. Drugie ucho jest ponoć normalnie sprawne ( inaczej niż oko, gdzie prawym nie widzę prawie nic a lewym w 50% ) ale mam problem z lokalizacją dźwięku, z tym, kto, co i skąd do mnie mówi.
Do tego, mam pokój ok. 5 m2 na 3 m2 i sprzęt audio i głośniki mam na jednym końcu pokoju, a biurko na drugim, a muzyki słucham głównie siedząc przy biurku, przy kompie, rysując coś, itp.
Skoro ten Batman na Amazonie jest wypalany to dlaczego wysyłka zajmuje i tak długo? - 7 - 18 maja dopiero.
Do tego, mam pokój ok. 5 m2 na 3 m2 i sprzęt audio i głośniki mam na jednym końcu pokoju, a biurko na drugim, a muzyki słucham głównie siedząc przy biurku, przy kompie, rysując coś, itp.
Skoro ten Batman na Amazonie jest wypalany to dlaczego wysyłka zajmuje i tak długo? - 7 - 18 maja dopiero.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- lis23
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- lis23
24 maja w USA będą wydania BLU-Ray i 4K - materiały dodatkowe:
Vengeance In The Making
Vengeance Meets Justice
The Batman: Genesis
Becoming Catwoman
Looking for Vengeance
Anatomy of The Car Chase
Anatomy of The Wingsuit
A Transformation: The Penguin
The Batmobile
Sceny usunięte z komentarzem reżysera
Vengeance In The Making
Vengeance Meets Justice
The Batman: Genesis
Becoming Catwoman
Looking for Vengeance
Anatomy of The Car Chase
Anatomy of The Wingsuit
A Transformation: The Penguin
The Batmobile
Sceny usunięte z komentarzem reżysera
Spoiler:
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- lis23
Jak widać, nie ma.
Brytyjczycy są mocno wkurzeni na to, że już za tydzień będzie premiera nowego Gacka na HBO MAX, gdyż u nich ta platforma wystartuje dopiero w 2025 roku, bo mają długoterminową umowę ze Sky.
Brytyjczycy są mocno wkurzeni na to, że już za tydzień będzie premiera nowego Gacka na HBO MAX, gdyż u nich ta platforma wystartuje dopiero w 2025 roku, bo mają długoterminową umowę ze Sky.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Co ty mówisz? To na wyspach nie mają HBO Max? Myślałem, że oni już tam dawno mają i korzystają. Ale jajca haha. No to trochę się im nie dziwię ale w sumie to w dupie to mam. My musieliśmy na D+ czekać to oni mogą na Maxa poczekać. Biorąc pod uwagę jak bardzo potrafią być roszczeniowi o byle gówno to dobrze im tak.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Przynajmniej nie muszą teraz płacić za śmieci i energię jak za złoto, bo nie obowiązują ich limity emisyjne.
- galljaronim
- John Powell
Czy ktoś się może orientuje gdzie Batmana można dostać w wersji CD? A może ktoś ma do sprzedania? Trochę boję się zamawiać na amazon.pl, bo wiadomo.
Jarek obecnie tylko Konrad ma wydanie tłoczone.. Tylko cena powala, i dochodzi jeszcze vat...galljaronim pisze: ↑pt kwie 15, 2022 11:56 amCzy ktoś się może orientuje gdzie Batmana można dostać w wersji CD? A może ktoś ma do sprzedania? Trochę boję się zamawiać na amazon.pl, bo wiadomo.
https://www.ebay.pl/itm/255487039600?ha ... SwFKxiKeLk
Jakby kto chciał, to wyszły oficjalnie nuty z sonaty na papierze do kupienia, i chyba w pdf też.
#FUCKVINYL
- galljaronim
- John Powell
Dzięki, Tomek. Faktycznie cena trochę odstrasza. Poczekam. Może pojawi się gdzieś taniej. Coś czuję, że to będzie można dostać w normalnej cenie, ale trzeba będzie mieć sporo szczęścia żeby trafić na wersję tłoczoną. Niektórzy piszą, że z amazona.com mają proper CD. Czy ktoś zamawiał z polskiego amazona?Wurger pisze:Jarek obecnie tylko Konrad ma wydanie tłoczone.. Tylko cena powala, i dochodzi jeszcze vat...galljaronim pisze: ↑pt kwie 15, 2022 11:56 amCzy ktoś się może orientuje gdzie Batmana można dostać w wersji CD? A może ktoś ma do sprzedania? Trochę boję się zamawiać na amazon.pl, bo wiadomo.
https://www.ebay.pl/itm/255487039600?ha ... SwFKxiKeLk