LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
No way, Disney tego nie da nikomu, to samo co ze Star Wars.
#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- galljaronim
- John Powell
Już kiedyś słyszałem te szumne zapowiedzi współpracy z Hansem. Jakieś cztery lata temu przy okazji ukazania się TTRL MV "straszył" lawiną rozszerzeń Zimmera. Po upływie prawie połowy dekady ukazuje się The Weather Man, który dla mnie nie jest niczym szczególnym. Ot, takie fajne granie do czytania. Oczywiście cieszy fakt, że wydają rzeczy, które nigdy nie widziały światła dziennego. Mam nadzieję, że zostaną wydane takie scory jak Żona pastora, Fan, Snajper, Cool Runnings. Może faktycznie Hans zmienił nastawienie i spojrzy łaskawym okiem na swoją twórczość, szczególnie tą z lat 90.Adam pisze:Hansik mięknie![]()
Incredibly honored to bring this world premiere to the fans. Had a blast working with Mr Zimmer and Mr Verbinski on this. Looking forward to working with Hans on future releases.
MV
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja czekam na "Gladiatora" i "The Road of El Dorado", oraz na "Da Vinci Code" o ile jest coś więcej niż na oficjalnym CD - aha, jeszcze na "The Power of One" i "The Prince of Egypt".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- galljaronim
- John Powell
Ja też czekam na te wszystkie tytuły, a nawet na więcej. Ale patrząc na częstotliwość z jaką się wydaje te rozszerzenia, to nie wiem czy się kiedykolwiek doczekamy[emoji846]lis23 pisze:Ja czekam na "Gladiatora" i "The Road of El Dorado", oraz na "Da Vinci Code" o ile jest coś więcej niż na oficjalnym CD - aha, jeszcze na "The Power of One" i "The Prince of Egypt".
Kod Da Vinci to sporo niewydanego materiału. Album jest świetnie skrojony, ale brakuje trochę smaczków.
Wow pierwszy raz Hans reklamuje rozszerzenie swojego starego scoru. :O
#FUCKVINYL
- galljaronim
- John Powell
Oby dochodziło do tego częściej.Adam pisze:Wow pierwszy raz Hans reklamuje rozszerzenie swojego starego scoru. :O
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Może też dlatego, że to nie rozszerzenie, a pierwsze wydanie w ogóle
ależ smęty ten Hans, wydawało mi się w trakcie odsłuchu że tu są 2 utwory na krzyż zapętlone w kółko..
słaby score. szkoda CD na to, mogli co innego wydać. i jeszcze bez limitu? kiepski biznes...
słaby score. szkoda CD na to, mogli co innego wydać. i jeszcze bez limitu? kiepski biznes...
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
zamiast się męczyć, trzeba było sobie odpalić Terminal Exposure z Notefornote, niby nic, a jednak rasowy magiczny Zimmerek ze wszystkimi chwytami z epoki… no i jest saksofon 

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
he hehe he he he hehe Kto jeszcze ma w swojej kolekcji płytę z Beavisem i Butt-headem
Właśnie wyciągnąłem z półki mocno okurzoną składankę, którą kiedyś słuchało się przy każdej okazji
Nirvana Anthrax Megadeth White Zombie Primus Red Hot Chili Peppers a na końcu Cher with Beavis and Butt-head 

- galljaronim
- John Powell
O boszeee....jak dobrze, że Lala nie zawodzi i ratuje mój portfel.