Sonya Belousova aka #SiłaKobiety i Giona Ostinelli maja nowy projekt i osobny temat:
https://filmmusicreporter.com/2022/02/0 ... about-pam/
Właściwie to w pierwszej chwili chciałem napisać nie "durna pinda" a "głupia cipa"Wawrzyniec pisze: ↑pt lut 04, 2022 19:11 pmA niestety nawet z #SiłaKobiety była jednak zbyt słaba na #SiłaPindy.![]()
To prawda wiele tych słów zostało przejętych przez ruchy feministyczne. I tak np. kiedyś znajoma fotograf zaprosiła mnie taki feministyczne party/event w Berlinie, gdzie drzwi wejściowe były w kształcie wielkiej waginy. Z sufitu zwisały balony w kształcie piersi. Kobiety miały czapki w kształcie wagin i sutków i ogólnie kobiety miały się tym bawić, mężczyźni musieli być bardziej powściągliwi.
Tzn. nie mogli mieć czapek w kształcie penisów i się nimi bawić? A co z równouprawnieniem?Wawrzyniec pisze: ↑sob lut 05, 2022 16:09 pmKobiety miały czapki w kształcie wagin i sutków i ogólnie kobiety miały się tym bawić, mężczyźni musieli być bardziej powściągliwi.
Poza tym zwolniła Rosjankę, więc może powiedzieć, że szpiega Putina.Wawrzyniec pisze: ↑sob lut 05, 2022 16:09 pmAle z Sonyą to pewnie z Wiedźminem nie ma zamieszania, gdyż to kobieta zwolniła kobietę. Gdyby to mężczyzna zwolnił kobietę, to by inaczej się sprawa prezentowała.
Ciekawe czy faktycznie są "tylko" przyjaciółmi
Było, było. I jeszcze coś tam jedno było, ale nie było w tym drugim nic szczególnego, o ile pamiętam.
Możliwe, że ma bliskich w Rosji i woli się nie wychylać. Daleki jestem od potępiania Sonyi tylko dlatego, że nie wkleiła ukraińskiej flagi na Social Mediach.