W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Niezly zakup. Ghostbusters II to przywiozlem sobie jeszcze w lecie z Polski (kupione w jednym z Empikow za 40zl). Ten nowy Ghostbusters nie zrobil na mnie az takiego wrazenia, wiec sobie odpuscilem, ale Bonda pomimo, ze samego filmu nie trawie, nie moglem przegapic. Dobrze sie slucha tej muzy na albumie. A na pajaczka wciaz czekam - kanadyjski amazon podaje, ze premiera na poczatku Lutego - to pewnie te podkupione plyty z Europy
Afterlife właśnie czegoś brakuje, niby dobrze gra, jest fajna muzyka akcji ale spodziewałem się, że przynajmniej z początku filmu dostaniemy taką ciepłą muzykę, bo jednak bohaterami są tu bardziej dzieci? ( filmu jeszcze nie widziałem ) a trochę mi tego tu brakuje, tego ciepła, liryki i mocniejszego motywu przewodniego, poza tym jednak jest to porządna muza. Dwójka bardzo mi się podoba a nie sądziłem, bo Edelmana znam tylko "Dragonheart", który jest świetny ale nic poza tym.
Jaka? Najbliżej są chyba "Iniemamocni" o ile powstanie trzecia część. Mam też nadzieję, że Pająków będzie więcej ale nadal nie wiadomo, kto wyreżyseruje kolejny film bo obecny reżyser ma w planach kolejną część "Oszukać Przeznaczenie" oraz "Fantastyczną Czwórkę" a Sony ma już plany ze Spider Manem na 2023 rok.
No tak, zapomniałem, bo to już było przekładane. Tutaj będzie ciężko dostać płytę na polskim rynku bo poprzednie dwie nie wyszły i trzeba było ciągnąc z zagranicy.