Michael Giacchino - Spider-Man Quadrilogy (2017/2019/2021/2026)
Re: Michael Giacchino - Spider-Man Trilogy (2017/2019/2021)
no tak, ale tam powiedział w wywiadzie z tego co kojarzę, że Disney mu nie klepnął tej jego gry słów i kazali dać normalne nazwy, więc tego nie liczę.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ta fake'owa tracklista to widać, że pułapka szczególnie utwór 13. Plus nazwy utworów brzmią zbyt normalnie jak na Giacchino.
W sumie gdybym chciał się pobawić w trolla to mógłbym pomyśleć o zrobieniu takiej fakowej tracklisty dla THE Batmana. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
No, tam poważnie podeszli do sprawy. Ja miałem dziobatą, ale z wentylem - taką mi dali w aptece przed wyjazdem. Jak zbliżałem się do wejścia na salę to przyskoczyła do mnie jakaś kobieta z obsługi i dała mi maseczkę bez wentyla.

Spoiler:
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Zdziwiłem się jak podali tę tracklistę, choć pachniała ona jak fake bo widać, że dorobiono tytuły pod teorie fanów
Z drugiej strony myślałem, ze nie można sobie od tak pododawać nazw utworów.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Na iTunes wypuszczono pierwszego singla.
01. Exit Through The Lobby (4:15)
13 track z soundtracka.
https://music.apple.com/nz/album/exit-t ... 1598937161
01. Exit Through The Lobby (4:15)
13 track z soundtracka.
https://music.apple.com/nz/album/exit-t ... 1598937161
- lis23
Wiadomo coś o wydaniu CD?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

A na spotify pojawił się inny singiel "Arachnoverture", czyli końcowa suita.
usunęli oba - ciekawa strategia
do tego, ponoć ? , film wyciekł

do tego, ponoć ? , film wyciekł

NO CD = NO SALE
Właśnie patrzę, że kawałki zniknęły już z iTunes i Spotify... Sony i wszystko jasne 

- lis23
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
https://naekranie.pl/aktualnosci/spider ... 1639467725Na obecną chwilę dziennikarzom udaje się nie spoilerować. Najczęstszy argument, jaki pojawia się w recenzjach to najlepszy aktorski film w historii o Spider-Manie i zarazem jeden z najlepszych filmów MCU. Według wielu przewyższa on najbardziej optymistyczne oczekiwania i pomimo wycieków film ma ogrom niesamowitych niespodzianek. Recenzenci są zaskoczeni, jak bardzo emocjonalny jest to film i jak po wszystkim pozostawia ze złamanym sercem. Nie brak jednak humoru, który jest wyważony i w odpowiednich momentach, ale gdy ma być poważnie i z sercem, twórcy nie boją się poruszać emocje widzów.
Najwyraźniej reżyser Jon Watts wyrobił się wraz z trzecim filmem o Pajączku, bo w odróżnieniu od poprzednich, tutaj krytycy nie szczędzą pochwały. Idealnie prowadzi historię w równowadze pomiędzy dramatem, humorem, akcją i elementami tak emocjonalnymi i pełnymi nostalgii, że mogą poruszyć co wrażliwszych widzów.
Tom Holland w końcu stał się w 100% takim Spider-Manem jak w komiksach. Dla wielu jego praca w tym filmie, obrazująca dojrzewanie Petera Parkera sprawia, że jest to najlepsze przedstawienie Pajączka na ekranie, o jakim fani tej postaci mogli marzyć. Jest pełny serca, bogaty tematycznie, dający widzom to, czego oczekują, a może nawet nawet do końca tego nie wiedzieli.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Szybko przewinąłem powyższy post, ale widzę, że embargo na recki zeszło, a jutro premiera w kinach, także żegnaj temacie, może tylko wpadnę wkleić tracklistę jak już będzie 

- lis23
W powyższym nie ma spoilerów, jakby co 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Już zdążyłem zobaczyć to 100% na RT
Całe szczęście, że premiera u nas cały czas już w piątek, więc już chyba nie przełożą
Ja idę w niedzielę na 12.
Udało mi się odświeżyć wszystkie filmy. Najbardziej zyskał pierwszy Spider-Man, nadal jeden z najlepszych superbohaterskich filmów ever. Dwójka trochę straciła i nadal nie wiem skąd ten cały kult dla tej części. Trójka była fajnym seansem, tu z kolei hejt nieco przesadzony i ogólnie cała trylogia świetnie się broni i dopełnia. Kolejne dwa filmy z Garfieldem to już obniżka lotów, dziwaczne produkcje, gdzie infantylizm miesza się z powagą, Spider-man fajny, tylko gorzej z wrogami i fabułami, szczególnie w części drugiej, najsłabszym filmowym Spider-manem, choć i tak trochę żałuję, że nie powstała trzecia część, w której Webb i studio mogło się nieco zrehabilitować, bo punkt wyjściowy był tu pełen potencjału. Homecoming bardzo dobry, szok jak jest to sprawne i pełne serducha. Far From Home już tylko dobry, bardziej chaotyczny i te drony nadal ciężko było przełknąć.
Tak mniej więcej teraz bym to ułożył, no i liczę, że No Way Home sporo tu namiesza
Spider-man - 9
Homecoming - 8
Spider-man 2 - 8-
Far From Home - 7
Spider-man 3 - 7-
The Amazing Spider-Man - 6
The Amazing Spider-Man 2 - 5

Udało mi się odświeżyć wszystkie filmy. Najbardziej zyskał pierwszy Spider-Man, nadal jeden z najlepszych superbohaterskich filmów ever. Dwójka trochę straciła i nadal nie wiem skąd ten cały kult dla tej części. Trójka była fajnym seansem, tu z kolei hejt nieco przesadzony i ogólnie cała trylogia świetnie się broni i dopełnia. Kolejne dwa filmy z Garfieldem to już obniżka lotów, dziwaczne produkcje, gdzie infantylizm miesza się z powagą, Spider-man fajny, tylko gorzej z wrogami i fabułami, szczególnie w części drugiej, najsłabszym filmowym Spider-manem, choć i tak trochę żałuję, że nie powstała trzecia część, w której Webb i studio mogło się nieco zrehabilitować, bo punkt wyjściowy był tu pełen potencjału. Homecoming bardzo dobry, szok jak jest to sprawne i pełne serducha. Far From Home już tylko dobry, bardziej chaotyczny i te drony nadal ciężko było przełknąć.
Tak mniej więcej teraz bym to ułożył, no i liczę, że No Way Home sporo tu namiesza

Spider-man - 9
Homecoming - 8
Spider-man 2 - 8-
Far From Home - 7
Spider-man 3 - 7-
The Amazing Spider-Man - 6
The Amazing Spider-Man 2 - 5
Ostatnio zmieniony wt gru 14, 2021 11:41 am przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.