STARCRAFT 2
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
STARCRAFT 2
Ten topic dla wszystkich, którzy wychowali się na genialnej grze Blizzarda:) Otóż dzisiaj cud się zdarzył i po niemal 10 latach Blizzard ogłosił sequel!! Zapowiada się wspaniale, screenshoty wyglądają przepięknie, dwa zwiastuny po prostu miażdżą A jaka w nich świetna muzyka, zapowiada się prawdziwa perła!!
www.starcraft2.com
www.starcraft2.com
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Taa... aż se będę musiał kupić nowy komp, by móc w to grać, bo na starym gracie pewno nie pójdzie. A jedynka to była świetna gierka. Swoją drogą jak kręcą różne debilne gry bez fabuły, to czemu się nie pokuszą na StarCrafta, który fabułema i to ciekawą... A może lepiej nie - tylko by buraki spartolili...
- Thedues
- Site Admin
- Kontakt:
Problem ze SC jako obrazem filmowym jest taki, ze tak naprawde fabuła filmu nie byłaby w cale lepsza od tego z Dooma. Drugą sprawą są zapewne prawa autorskie, które mogą być ogromne jak dla producentów. Poza tym ja nie widzę potrzeby aby powstawał film... To by była zwykła nawalanka... Fakt do kina wybrałbym się bez wątpienia;) Jednakże moja propozycja tutaj jest inna;) aby zrobić animacje SC jako film. Przeciez Blizzard ma jednych z najlpszych grafików na naszym globie. Kto ogląda filmiki Blizzarda ten wie;)
Co do SC2 to Koper nie przesadzaj, widziałem screeny;) i raczej sporych wymagań to gra nie będzie miała, zresztą tu nie chodzi o grafikę a o grywalność=) to jest największa bolączką, bo żeby dorównać SC1 będą musieli się wiele nagłowić=)
Co do SC2 to Koper nie przesadzaj, widziałem screeny;) i raczej sporych wymagań to gra nie będzie miała, zresztą tu nie chodzi o grafikę a o grywalność=) to jest największa bolączką, bo żeby dorównać SC1 będą musieli się wiele nagłowić=)
psychiczny redaktor & admin portalu filmmusic.pl
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
W dawnych czasach chciałem coś napisać, muszę przyznać, ale szajs jakich mało:
- w projekcie Raynor i Kerrigan sa razem - ona nie ginie
- rzecz to Aliens na planecie-nowej bazie Terran (tam, gdzie rozbił się Duke)
zacząłem pisać i jedną z potencjalnie najlepszych scen (ostateczny atak na Mar Sara i ucieczka pod wodzą Mengska) rozwaliłem tym, że zrobiłem to dialogami
Ale space opera? Czemu nie? Mam nawet słowa do arii
On the first day of Christmas Blizzard gave to me
A braaand new SCV
On the second day of Christmas Blizzard gave to me
Two marines
and a braaand new SCV...
- w projekcie Raynor i Kerrigan sa razem - ona nie ginie
- rzecz to Aliens na planecie-nowej bazie Terran (tam, gdzie rozbił się Duke)
zacząłem pisać i jedną z potencjalnie najlepszych scen (ostateczny atak na Mar Sara i ucieczka pod wodzą Mengska) rozwaliłem tym, że zrobiłem to dialogami
Ale space opera? Czemu nie? Mam nawet słowa do arii
On the first day of Christmas Blizzard gave to me
A braaand new SCV
On the second day of Christmas Blizzard gave to me
Two marines
and a braaand new SCV...
O mój tata sie pewnie ucieszy ;o hehe gra do tej pory w jedynkę ale tylko z komputerem oczekując na grę poukładajcie sobie puzzle!! http://www.zigzap.tv/html/zzklab/gry/puzzle-goz3/
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +