https://allegrolokalnie.pl/oferta/medal ... collection
Dla mnie płytami tego boxu jest Airborne i MOH 2010

Jedyny minus tego boxu to jakosc nagaran, ktora miejscami brzmi jak mp3...

Brawo, Mystery!Mystery pisze: ↑sob maja 22, 2021 10:35 amPierwszy "MOH", "Underground" i "Frontline" to wiadomo, nie ma co się rozpisywać. "Allied Assault" tylko 5 tracków, ale za to jakich, świetny temat przewodni, a "Schmerzen" i "Tiger Tank" to jedne z największych klasyków akcji tej serii. Scory Chrisa jak dla mnie tylko dobre, najbardziej mi się podoba "European Assault" i kultowy w moim mniemaniu "Dogs of War", jeden z moich ulubionych kawałków o tematyce II WŚ, a za "Rising Sun" i "Pacific Assault" jakoś nigdy nie szalałem i sam Chris miał wiele lepszych scorów do gier, "Gun", albo "Warhawk". "Airborne" to jedyny MOH w jakiego grałem, ścieżka jest mocna od pierwszej do ostatniej minuty, no i jest to chyba najlepszy przykład transformacji starego stylu Michaela w nowy i do niedawna piękne pożegnanie z serią w postaci "Paestum Landing". "Medal" Ramina również wspominam z sympatią, choć od czasu premiery chyba nie powracałem. Teraz przydałoby się tylko wydanko "Medal of Honor: Above and Beyond", ale gra odniosła taki "sukces", że jest to raczej mało realne, także obecnie skupiam się na "Call Of Duty " i w szczególności na "Secret Weapons Over Normandy", ale i tu z dostępnością i cenami też jest nie za wesoło...