HANS ZIMMER - JAMES BOND: NO TIME TO DIE (2021)
Re: HANS ZIMMER - JAMES BOND: NO TIME TO DIE (2021)
No to jest jakaś paranoja. Do takich zadupi są bezpośrednie loty z Krk, a do Berlina nie ma.. 

#FUCKVINYL
No i już wszystko jasne - nie będzie przesunięcia premiery. Oficjalnie poinformowali dziś na CinemaCon w Vegas i opublikowali 9-minutowy klip z teasera filmu - jest on pocięty z uwagi na większe spoilery, a całe pre-title trwa ponad 20 minut - najdłuższy teaser w serii. Także nie jest to dokładne 9-minut wycięte z filmu, ale sklejka różnych fragmentów z 20 minut o łącznej długości 9.
Strona MI6 ma opis tych 9 minut w spoilerze ALE UWAGA - wiele innych stron prestiżowych (np., ScreenRant) już bez ostrzeżenia wrzuca ten opis...
https://www.mi6-hq.com/sections/article ... s?id=04927
Imho źle zrobili - bo nie da się przez miesiąc uniknąć przypadkowego opisu lub fotek z tych 9 minut - a wszystko jest spoilerem, mimo, że oni wycięli 11 minut z tego teasera na potrzeby klipu...
Strona MI6 ma opis tych 9 minut w spoilerze ALE UWAGA - wiele innych stron prestiżowych (np., ScreenRant) już bez ostrzeżenia wrzuca ten opis...

Imho źle zrobili - bo nie da się przez miesiąc uniknąć przypadkowego opisu lub fotek z tych 9 minut - a wszystko jest spoilerem, mimo, że oni wycięli 11 minut z tego teasera na potrzeby klipu...
#FUCKVINYL
No to teraz tylko żebyśmy dotrwali do tej premiery i nasz wspaniały rząd nie zrobił nam jakiejś maniany.

Dobrze wiedzieć. Postaram się unikać opisów i wszelakich spoilerówAdam pisze: ↑wt sie 24, 2021 22:40 pmStrona MI6 ma opis tych 9 minut w spoilerze ALE UWAGA - wiele innych stron prestiżowych (np., ScreenRant) już bez ostrzeżenia wrzuca ten opis...![]()

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Katastrofa pandemiczna, czy filmowa?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Finansowa w kinach na pewno. Jak uciułają 500 mln to będzie dobrze. ALE nie wiadomo co z dilami na streaming i dvd. Pewnie na gwiazdkę wyjdzie, a na nich już będą wpływy mega, także finalnie mogą wyjść na plus. W pandemii streamingi osiągają znacznie lepsze efekty niż przed - konkretnie odwróciło się miejscami kino ze streamem.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jeszcze przed pandemią dochodziły różne głosy odnośnie tej produkcji, które niestety uświadomiły wielu, że to film z problemami. A roszad w ekipie trochę było z Hansem łącznie.
To też może wpłynąć na to, że nie będzie to tak oczekiwany film Skyfall, gdzie jeszcze można było piosenką Adele skusić ludzi. A piosenkę Billie Eilish ktoś jeszcze pamięta?
To też może wpłynąć na to, że nie będzie to tak oczekiwany film Skyfall, gdzie jeszcze można było piosenką Adele skusić ludzi. A piosenkę Billie Eilish ktoś jeszcze pamięta?

Tak. Na przykład ja.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Ja też, często słucham <3
Marzy mi sie posłuchać tego utworu z bardziej orkiestrowa wersją, choć na pewno straci on wtedy swoją intymność - ale np orkiestrowa wersja instrumentalna, którą nagrała Royal Philharmonic Orchestra, miażdży! - viewtopic.php?p=320937#p320937 - Ten album „Bond 25” może być najważniejszym re-recem w historii Bonda, pokazującym tym lamusom Prażanom, którzy przez 20 lat kaleczyli Bonda na wielu składakach, ich dalekie miejsce w szeregu.
Marzy mi sie posłuchać tego utworu z bardziej orkiestrowa wersją, choć na pewno straci on wtedy swoją intymność - ale np orkiestrowa wersja instrumentalna, którą nagrała Royal Philharmonic Orchestra, miażdży! - viewtopic.php?p=320937#p320937 - Ten album „Bond 25” może być najważniejszym re-recem w historii Bonda, pokazującym tym lamusom Prażanom, którzy przez 20 lat kaleczyli Bonda na wielu składakach, ich dalekie miejsce w szeregu.
#FUCKVINYL
Chciałem teraz zanucić i nie potrafię... czemuś Sam Smith mi się włącza
Ostatnio słuchałem Bondowską składankę, no i niestety, nowy song to dół stawki.

WAT ? Jedna z najlepszych od czasu gdy Arnold przestał je komponować. To nawet hejterzy z branży przyznawali 

#FUCKVINYL
Dla mnie to cały czas wypadkowa dwóch poprzednich songów, Adele i Smitha, ale i tak nie mogę się doczekać jak poleci w czołówce 

Wszędzie podkreślali że song jest mega powiązany tekstowo z filmem, także będą łzy
W ogóle nie wiem jak wytrzymie, skoro teaser w Materze trwa 20 minut, a jak Bond w trailerze wszedł na ręcznym tym DB5 to już popuściłem 

#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: