Hans Zimmer
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: Hans Zimmer
no i już rozumiem stosunek Hanziego do tego wydawnictwa

Cassette Player [Source Cue] w sumie jedyny odstający kawałek, tyle, że jak mniemam, to nie było napisane do film, a w nim użyte jedynie, cześć wcześniejszych zabaw muzycznych Zimmera z tym perkusistą z Ultravox
- galljaronim
- John Powell
Jakby ktoś był zainteresowany, to o 9:00 w TVN będzie wywiad z Hansem.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I co tam takiego Hans powiedział? Coś ciekawego, jak np. to jak załatwił Southalla jednym postem? Czy raczej nic nowego i wszystko co już wiemy?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- galljaronim
- John Powell
https://dziendobry.tvn.pl/a/szczery-wyw ... rzyc-utworWawrzyniec pisze:I co tam takiego Hans powiedział? Coś ciekawego, jak np. to jak załatwił Southalla jednym postem? Czy raczej nic nowego i wszystko co już wiemy?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Strasznie ciężko się oglądało i słuchało ten wywiad. Po pierwsze podłożono jakąś muzykę, która po pierwsze nie jest muzyką Hansa Zimmera, a po drugie jest tak głośna, że wszystko zagłusza. Skoro nie ma się praw autorskich do muzyki Hansa, to lepiej byłoby zrobić wywiad bez podkładu muzycznego, tylko sam głos Hansa i bez wchodzenia mu w słowo.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale tutaj nie chodzi oto, czy Gabi jest Hot, czy nie, ale, że to to naprawdę słabo zrobiony wywiad. Tutaj robi się całą akcją z obroną TVNu, a potem oni odwalają coś takiego. 

litości, nie jej wina że jakieś sample podłożyli, i jakoś ja wszystko słyszę, tym bardziej że jest lektor 
i słyszałem już nie raz głupsze pytania do Hansa, także Gabi nie ma się czego wstydzić. w 5 minut nie pogadasz, chyba że o Southallu co najwyżej.

i słyszałem już nie raz głupsze pytania do Hansa, także Gabi nie ma się czego wstydzić. w 5 minut nie pogadasz, chyba że o Southallu co najwyżej.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Akurat rozmowa o Southallu byłaby krótka.
Tutaj przecież nie zwalam całej winy na nią, ale ktoś podłożył tę muzykę, ktoś to tak zmontował i ja uważam, że to bardzo słaby, nieprofesjonalny i niemerytoryczny wywiad.
Tutaj przecież nie zwalam całej winy na nią, ale ktoś podłożył tę muzykę, ktoś to tak zmontował i ja uważam, że to bardzo słaby, nieprofesjonalny i niemerytoryczny wywiad.
Bardzo słaby? Lasce chciało się zrobić research, a to już w śniadaniówce plus. Co Ty chciałeś usłyszeć w niecałe 5 minut z czego cześć to jeszcze montaż klipów i off.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale my tutaj o dwóch odmiennych sprawach mówimy. Ja ciągle krytykuję realizację tego wywiadu z głośną muzyką, nie będącą zresztą autorstwa Hansa Zimmera. Plus też bez przesady, headline mówi "Szczery wywiad...", a też nie jest aż tak super candid. Wiem to telewizja śniadaniowa, ale ja też jestem szczery i krytykuję ten wywiad.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Dwóch kompozytorów w nowym "Królu Lwie"?:
https://filmozercy.com/wpis/mlody-mufas ... -krola-lwaNiecały rok po ogłoszeniu projektu, ruszają prace nad prequelem filmowego „Króla Lwa”. Poznaliśmy właśnie dwie gwiazdy obsady produkcji szykowanej dla Disneya przez Barry'ego Jenkinsa, laureata Oscara za film „Moonlight”.
Głosu głównym bohaterom użyczą Kelvin Harrison Jr. znany z takich produkcji jak „Waves”, „Monster” i „Na topie” oraz Aaron Pierre, który niedawno pracował z Jenkinsem przy serialu „The Underground Railroad”. Pierwszego z nich usłyszymy w roli młodego Skazy, a drugi użyczy głosu młodemu Mufasie. Aktualnie Disney zajmuje się poszukiwaniem reszty głosowej obsady i chce, aby była ona wypełniona rozpoznawalnymi gwiazdami.
Za scenariusz odpowiada Jeff Nathanson, autor historii do filmowej wersji z 2019 roku. Produkcja skupi się na przygodach młodego Mufasy, który będzie musiał walczyć o tron ze swoim bratem, Skazą. W zeszłym roku ogłoszono, że za przygotowanie oprawy muzycznej do filmu ponownie odpowie Hans Zimmer, laureat Oscara za ścieżkę dźwiękową do oryginału z 1994 roku, który pracował także przy filmowej wersji z 2019 roku oraz Nicholas Britell.
Filmowy „Król Lew” zebrał od widzów w kinach na całym świecie 1,6 miliarda dolarów i stał się jedną z najbardziej dochodowych produkcji w historii Disneya. Nowa produkcja również powstaje z myślą o debiucie w kinach.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Lisu, rok temu o tym pisano...
viewtopic.php?f=1&t=4629&hilit=Kr%C3%B3 ... 95#p322923
viewtopic.php?f=1&t=4629&hilit=Kr%C3%B3 ... 95#p322923
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Nie pamiętam tego, byłem pewien, że będzie tylko Britell.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John