The Mandalorian - Ludwig Göransson, Joseph Shirley
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Re: The Mandalorian - Ludwig Göransson
Dobrze wiedziec, chociaz w sumie do niego tez sie odnosilem, tylko go nie nazwalem.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Cóż teraz już wiem. A najgorsze jest, że tutaj nie można myśleć na logikę, na zasadzie "No one ever really gone". Czyli każdy może się pojawić nawet, bo ja wiem Dexter Jettster. Chociaż w sumie on nie zginął, a więc może się pojawić. Chyba, że już się pojawił? Był może Dexter Jettster w The Mandalorian?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
BADUM!!!

Kolejny score od Ludwiga? Hm?Ahsoka, a new Original Series, starring Rosario Dawson and set within the timeline of @TheMandalorian is coming to #DisneyPlus.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co to się wyprawia?!
To nie tylko serial o Ashoce, ale Disney's Lucasfilm normalnie co minutę ogładza nowy projekt, z czego kilka jest powiązanych z The Mandalorian. Co prawda dalej jeszcze nic nie wiadomo o Trylogii Riana Johnsona, ale...
Edit. Nawet nie jestem w stanie napisać postu, gdyż wyskakują kolejne projekty z serialem o Lando, coś od Patty Jenkins coś takiego:

Rety, nie wiem co robić?!
Master Wojteł, there to many of them what are we going to do 

Edit. Nawet nie jestem w stanie napisać postu, gdyż wyskakują kolejne projekty z serialem o Lando, coś od Patty Jenkins coś takiego:
Rety, nie wiem co robić?!

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
- Mandalorian - sezon 3
- Obi-Wan Kenobi - powrót Vadera, niestety, tego z prequeli
- Lando
- Ahsoka
- Rangers of the New Republic
Seriale animowane:
- A Droid Story
- The Acolyte
- Visions - Anime
- Star Wars: The Bad Batch
Filmy:
- „Rouge Squadron” - film reżyserki Wonder Woman
- Niezatytułowany film reżysera Thora 3 i 4
MCU:
Seriale:
- Tajna Inwazja
- Ironheart - następczyni Iron Mana
- Świąteczny odcinek Strażników Galaktyki ze scenariuszem i w reżyserii Jamesa Gunna
- I Am Groot - krótkie historyjki o Baby Groocie
Filmy:
- Ant-Man i Osa: Quantumania
- Kapitan Marvel 2 - pojawi się Miss Marvel
- Czarna Pantera 2 - bez Pantery
- Fantastyczna Czwórka od reżysera trzech Pająków z Hollandem, więc pewnie Giacchino napisze muzykę
- Lando
- Ahsoka
Seriale animowane:
- A Droid Story
- The Acolyte
- Visions - Anime
Filmy:
MCU:
Seriale:
- Tajna Inwazja
- Ironheart - następczyni Iron Mana
- Świąteczny odcinek Strażników Galaktyki ze scenariuszem i w reżyserii Jamesa Gunna
- I Am Groot - krótkie historyjki o Baby Groocie
Filmy:
- Ant-Man i Osa: Quantumania
- Kapitan Marvel 2 - pojawi się Miss Marvel
- Czarna Pantera 2 - bez Pantery

- Fantastyczna Czwórka od reżysera trzech Pająków z Hollandem, więc pewnie Giacchino napisze muzykę

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Czyli co Hans w SW?- „Rouge Squadron” - film reżyserki Wonder Woman

Kiedy oni to zamierzają wszystko kręcić, za 3 lata chyba po pandemii 
Jeszcze serial Alien od twórcy serialu Fargo
<3

Jeszcze serial Alien od twórcy serialu Fargo

#FUCKVINYL
Może już nakręcili 

Disney pozamiatał wszystkich. Maja 3 najbliższe lata całkowitej dominacji wśród streamingowych platform. Szok. 

#FUCKVINYL
- lis23
To plany na lata 2021 - 2025.
Ciekawe, że nie było nic o planach samego Disneya, poza tym, że "Raya nad the Last Dragon" od razu zadebiutuje w kinach i na D+, w zapowiedziach mówiono, że ogłoszą datę premiery "Króla Lwa 2" i "Zootopii 2", może pokażą coś o "Cruelli"?
Coś tam jest ale tylko rzeczy na D+: "Gepetto" Zemeciksa, "Peter Pan and Wendy" czy "Drużyna RR" w CGI, jednocześnie Disney kontynuuje zły trend i kasuje nowe "Kacze Opowieści" po trzecim sezonie, które podzielają los "Lwiej Straży" i "Zaplątanych".
Ciekawe, że nie było nic o planach samego Disneya, poza tym, że "Raya nad the Last Dragon" od razu zadebiutuje w kinach i na D+, w zapowiedziach mówiono, że ogłoszą datę premiery "Króla Lwa 2" i "Zootopii 2", może pokażą coś o "Cruelli"?
Coś tam jest ale tylko rzeczy na D+: "Gepetto" Zemeciksa, "Peter Pan and Wendy" czy "Drużyna RR" w CGI, jednocześnie Disney kontynuuje zły trend i kasuje nowe "Kacze Opowieści" po trzecim sezonie, które podzielają los "Lwiej Straży" i "Zaplątanych".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A jaki być inny Vader? Niestety z tego co wiem to David Prowse zmarł niedawno.lis23 pisze: ↑pt gru 11, 2020 06:08 am- Mandalorian - sezon 3
- Lando
- Ahsoka
Seriale animowane:
- A Droid Story
- The Acolyte
- Visions - Anime
Filmy:

Żadne tu mi MCU w tym temacie. Mimo wszystko to dalej uniwersum Star Wars.
I już po części rozumiem skąd nagle ten wysyp. Disney miał jakieś event dla udziałowców, to trzeba było czymś rzucić. Chociaż ciekawe, że jak na tak zachwalaną Sequel Trilogy, która tylko rosyjskim trollom się nie podobała, to jakoś żaden projekt do niej nie nawiązuje. Hm.

Chociaż pozwólcie mi usiąść w moim bujanym fotelu i przykryje się kocykiem i opowiem wam o dawnych czasach, kiedy to premiera Gwiezdnych wojen, czy coś związanego z tą serią, było wielkim wydarzeniem. Nie miały one miejsca też tak często, więc tym większa ekscytacja, oczekiwania były. I ogólnie wszystko to miało jakąś taką magiczną, niesamowitą aurę. Jakby się brało udział w czymś niezwykłym i niepowtarzalnym. Dziś sam jestem dziadkiem... Ogólnie teraz tego tyle jest, że Gwiezdne wojny stały się trochę jak hamburger w McDonaldzie. Produkowane są masowo i co chwila możesz sobie takiego kupić, a i sam normalny.
Broxton zrobił u siebie akcykę, gdzie bez złośliwości użytkownicy mogą sobie wybierać kompozytorów, jakich by chcieli do tych projektów, ale z taką uwagą, aby nie wybierać, tych, którzy już na potrzeby Gwiezdnych wojen komponowali. Jak chcecie możemy się i też w to pobawić?
- lis23
Nie lubię filmowego Anakina ale jako Vader przynajmniej nie ściągnie hełmu
Zapomniałem, że mają być retrospekcje z Wojny Klonów
Też jestem zmartwiony, że eksplorują tylko okres Starej Trylogii i ciut po niej ale nic naprzód. Gdyby "Rise of the Skywalker" skończył się inaczej, powstałaby nowa Akademia Jedi to byłaby jakaś nadzieja, a tak, nie wiadomo, co tam Rey dalej robi
Johnson to woli kręcić sequel "Na Noże", zamiast się użerać z fanboyami SW

Też jestem zmartwiony, że eksplorują tylko okres Starej Trylogii i ciut po niej ale nic naprzód. Gdyby "Rise of the Skywalker" skończył się inaczej, powstałaby nowa Akademia Jedi to byłaby jakaś nadzieja, a tak, nie wiadomo, co tam Rey dalej robi

Johnson to woli kręcić sequel "Na Noże", zamiast się użerać z fanboyami SW

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- MichalP
Nawalili tych seriali jak ulegalek. Srednio mnie wiekszosc ich kreci. Moze ten o Rangers, ale dla mnie to takie rozmienianie sie na drobne.
No ale tez przy okazji oficjalnie juz tez oglosili nowy serial w universum Aliena - w zapowiedzi jest, ze bedzie horror z Alien i non stop action z Aliens
. Widac, ze typowe haselko marketingowego bo tak po prawdzie nie mozna miec obu, ale jest szansa, ze przynajmniej moze wroca do korzeni serii - chociaz uj wie, bo Ridley jest zaangazowany w rozmowy jako producent wykonawczy.
No ale tez przy okazji oficjalnie juz tez oglosili nowy serial w universum Aliena - w zapowiedzi jest, ze bedzie horror z Alien i non stop action z Aliens

- lis23
Ja najbardziej czekam na Ahsoke, bo to w końcu prawie Jedi
No i oczywiście Obo-Wan a jeśli wszystkie będą na poziomie Mando to na co narzekać?

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- MichalP
Ano na to, ze te wszystkie historyjki to epizodyczne sa - moze i oto chodzi, mozna je sobie obejrzec, ale 5 minut pozniej juz sie nic nie pamieta, ot taka dobranocka. Juz bym wolal cos podpietego pod fabule glownych trylogi - chociazby historie tych wszystkich upadlych Jedi co odeszli z zakonu razem z Dooku i sluch po nich zaginal albo cokolwiek pomiedzy 3 i 4 epizodem. Lando i Obiwan - co tam sie ciekawego moze dziac, jeden zaczal robic kariere w biznesie, drugi by hermitem na pustyni. To sie moze nadaje na jakas krotka historyjke - niskobudzetowy filmik a nie caly serial.