Wonder Woman 1984 (2020) - Hans Zimmer
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Re: Wonder Woman 1984 (2020) - Hans Zimmer
No cóż, po części był już przesyt blockbusterów, filmów gdzie mniej niż miliard w BO był katastrofą. Zgadzam się z przewidywaniami RLM że czeka nas powrót mniejszych filmów, średniobudżetowych.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie wiem czy zawuażyłaś, ale sam sobie zaprzeczyłeś w tym jednym zdaniu.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale tutaj Nolan nic nie pierdzieli. To ja akurat ja pierdzielę i to ja sam napisałem o tym kinie superbohaterskim jako moja analiza.
Wygląda na to, że James Gunn i Denis Villeneuve też nie są zachwyceni sytuacją i tym, że nikt z nimi tego nie ustalał. A nie tylko ten zły, arogancki i zadufany w sobie Christopher Nolan:
https://theplaylist.net/james-gunn-deni ... P704_7mk3c
On the other hand, THR is reporting that directors James Gunn and Denis Villeneuve are both unhappy with the move, as they have two films (“The Suicide Squad” and “Dune,” respectively) that were sent off to HBO Max without any prior discussion. The report claims that many directors, actors, and other talent involved didn’t hear of the news until it was already announced, with WarnerMedia having to now try to go back and buy out their backend deals (which would have been based on box office grosses). And it’s being reported that these folks are not being offered “Wonder Woman 1984” money.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Przecież sam napisałem, że to odległe czasyKoper pisze: ↑śr gru 09, 2020 18:24 pmNie wiem czy zawuażyłaś, ale sam sobie zaprzeczyłeś w tym jednym zdaniu.Takiego kina o jakim piszesz już nie ma. To przełom XX i XXIw. Najnowszy (i najsłabszy) z tego jest "Hobbit", a i to było 8 lat temu (ostatnia część wyszła 6 lat temu). Zatem kino wysokobudżetowe to dziś tylko superhero teen shit movie, monster vs monster teen shit movie, nikomu niepotrzebny remake/sequel reboot (w wersji teen shit) i chyba tyle. No i czasem jakiś niesuperbohaterski shit Nolan.
![]()

Ja lubię superhero, sequele, reboty, remake, itp. W Anime lubię to, że takie Pokemony mają już ponad 1000 odcinków i seria nadal trwa

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
WonderHansu:
A new extract from Wonder Woman 1984, "Open Road", to be released tomorrow !
Źródło: Hans-Zimmer.comOpen Road (5:36)

1. Themyscira
2. Games
3. 1984
4. Black Gold
5. Wish We Had More Time
6. The Stone
7. Cheetah
8. Fireworks
9. Anything You Want
10. Open Road
11. Without Armor
12. The White House
13. Already Gone
14. Radio Waves
15. Lord of Desire
16. The Beauty In What Is
17. Truth
18. Lost and Found (Bonus Track)
A tu nowy singiel
youtu.be/bfSs4IRtWAI
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ten singiel to na pewno pochodzi z tej zabawnej sceny co Diana biegnie jak Struś Pędziwiatr. Widzę, że Hans w bardziej klasycznej formie aranżuje motyw Wonder Woman. Mnie się podoba, dobry action score.
Od wczoraj Watertower nie reaguje na pytania o fizyczne CD, także wiedz że coś się dzieje
Przy Tenecie od razu odpisali że będzie.

Przy Tenecie od razu odpisali że będzie.
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O co chodzi z tym wielkim stylizowaniem na 80's skoro ta muzyka w ogóle nie brzmi jak z lat 80? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Klasycznej formie chyba tylko dla HansaWawrzyniec pisze: ↑pt gru 11, 2020 13:54 pmTen singiel to na pewno pochodzi z tej zabawnej sceny co Diana biegnie jak Struś Pędziwiatr. Widzę, że Hans w bardziej klasycznej formie aranżuje motyw Wonder Woman. Mnie się podoba, dobry action score.

- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Pierwszy utwór był świetny, ten to jakiś koszmar i to pomimo pojawienia się tematu WW. Ale w dalszym ciagu liczę, być może naiwnie, że całościowo będzie to dobra muzyka.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ta scena to pościg z wojskowym transportem na jakiejś pustyni. A więc nie wiem jak rettro-synthy miałyby tu pasować?

Plus Hans jako jeden z nielicznych współczesnych kompozytorów dba o coś takiego jak muzyczna ciągłość:

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Rozumiem że w latach 80. nie kręcono scen pościgów na drodze przez pustynie?Wawrzyniec pisze: ↑sob gru 12, 2020 15:57 pmAle ta scena to pościg z wojskowym transportem na jakiejś pustyni. A więc nie wiem jak rettro-synthy miałyby tu pasować?![]()

I już sample brzmiące jak z telewizyjnej produkcji z lat 90. nie przeszkadzają, tak?

- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
No, moze jednak jest cos na rzeczy bo amazon ma takie cos w przed sprzedazy:
https://www.amazon.com/gp/product/B08QC ... UTF8&psc=1
2CD i jak nie bedzie CD-R to mamy tloczenie tego albumu z przeciekow.
https://www.amazon.com/gp/product/B08QC ... UTF8&psc=1
2CD i jak nie bedzie CD-R to mamy tloczenie tego albumu z przeciekow.
Hmm dziwne. 2CD i tylko 48 min? Gdzieś tu jest błąd i czemu w takim razie nie reagowali na moje i nie tylko moje) pytania o CD, odpowiadając na komenty obok a pytania o CD ignorując.. Ale dobrze, fingers crossed by choć jedno CD było 

NO CD = NO SALE