Izba Dyscyplinarna Sadu Najwyższego nic sobie nie robi z Unijnego zawieszenia i na poczatek czerwca wyznaczyła posiedzenie w sprawie dyscyplinarki dla sędziego Tulei.
Absolutnie nie zgodzę się. Nie zapominajmy o dokonaniach Prezydenta Wałęsy, rządach SLD-PSL, rządach Buzka i koalicji AWS, Samoobronie, Lidze Polskich Rodzin itd. Przecież co mamy obecnie nie wzięło się znikąd, tylko jest ewolucją polityczną. PO i PiS powstały z rozpadu AWS. Podział między tymi dwiema partiami tylko się pogłębia, a skala nienawiści nakręca się do ekstremalnych poziomów. A przecież PiS i PO wraz z przystawką Korwina wystawiali wspólnych kandydatów do wyborów samorządowych w 2002 roku. Duda rozpoczynał działalność polityczną w Unii Wolności u boku Balcerowicza, Mazowieckiego i Geremka.Koper pisze: ↑wt maja 26, 2020 21:06 pmTak gwoli prawdy to temat owego wykształcenia wypłynął przed wyborami a już na pewno było o tym głośno przed II turą, z tegoż powodu SN oddalił protesty wyborcze, a to na co się powołujesz to było postanowienie, a nie uchwała. Uchwałę to podjęto kilka dni później i była to uchwała o tym, że wybory są ważne. Zatem, sorry, ale jakkolwiek Polska jest państwem z dykty, to jednak wcale nie z powodu, który wyżej przywołałeś.
Czyli, jak rozumiem, Konstytucja nie obowiazuje, bo podpisał ja komunista, złodziej i kłamca?
Ale z czym się nie zgodzisz, bo piszesz o kompletnie czym innym. Ja tylko odnosiłem się do legalności wyboru Kwacha na prezydenta, swoją drogą jedynego któremu (przy drugiej kadencji) udało się pyknąć od razu w 1. turze, więc akurat on to mógłby się chwalić największym mandatem społecznym do rządzenia.swordfish pisze: ↑wt maja 26, 2020 22:19 pmAbsolutnie nie zgodzę się. Nie zapominajmy o dokonaniach Prezydenta Wałęsy, rządach SLD-PSL, rządach Buzka i koalicji AWS, Samoobronie, Lidze Polskich Rodzin itd. Przecież co mamy obecnie nie wzięło się znikąd, tylko jest ewolucją polityczną. PO i PiS powstały z rozpadu AWS. Podział między tymi dwiema partiami tylko się pogłębia, a skala nienawiści nakręca się do ekstremalnych poziomów. A przecież PiS i PO wraz z przystawką Korwina wystawiali wspólnych kandydatów do wyborów samorządowych w 2002 roku. Duda rozpoczynał działalność polityczną w Unii Wolności u boku Balcerowicza, Mazowieckiego i Geremka.
O, rany, Kaczyński jakby tam kota desygnował do funkcji prezydenta, to i państwo by się nie zawaliło. Wielkie mi halo, przecież to tylko Duda myśli, że on tam jakoś wielce potrzebny jest ciągle.
A jak odchodzi kolejny głos, który przepracował w prywatnej stacji kilkanaście lat? I znowu kobieta. Czyżby kończył się feminizm w Agorze?
A doczytałeś gdzie odchodzi?swordfish pisze: ↑ndz maja 31, 2020 20:52 pmA jak odchodzi kolejny głos, który przepracował w prywatnej stacji kilkanaście lat? I znowu kobieta. Czyżby kończył się feminizm w Agorze?
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/h ... twarda-gra
Wawrzyniec pisze: ↑śr maja 27, 2020 19:57 pmBest Job Ever! Oglądasz Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Hulu oraz Disney+ i jeszcze Ci za to płacą!
https://www.donald.pl/artykuly/VsgcV88Q ... UdbWG_cuQo