Jak rzyć, panie premierze?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Morawiecki jak miał 11 lat to napierdzielał koktajlami Mołotowa w milicyjne nyski. Może kiedyś dostał też milicyjną pałą po głowie i teraz na starość to wychodzi... Trzeba chłopu wybaczyć. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ja tam widzę spadek cen.
Kiedyś do Multikina bilety były prawie po 30 zł. Aktualnie w wielu miastach jest stała cena 14,90 zł.

Kiedyś do Multikina bilety były prawie po 30 zł. Aktualnie w wielu miastach jest stała cena 14,90 zł.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
To ja podam przypadek chleba, który w piekarni, w której kupuję chleb w ub. roku zdrożał z 3,40 zł do 5,60 zł.
Za kino to ja płacę 46 zł na miesiąc
Za kino to ja płacę 46 zł na miesiąc

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

A gdzie taka cena 46 zł za CC Unlimited? Bo obecnie jest już cena 48 zł na miesiąc po za Warszawą.
Biedronka nie pomaga opozycji i Gazecie Wyborczej.
Ich nowa akcja marketingowa pokazuje, że za Dudy wartość koszyka spadła.

Biedronka nie pomaga opozycji i Gazecie Wyborczej.
Ich nowa akcja marketingowa pokazuje, że za Dudy wartość koszyka spadła.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wszystko zgodnie ze światowymi standardami politycznymi. Czy Polska różni się czymś od Izraela?

- lis23
Inflacja najwyższa od 2011 roku a Premier pierdzieli o tanim życiu w Polsce:
https://biznes.interia.pl/gospodarka/ne ... Id,4326189
https://biznes.interia.pl/gospodarka/ne ... Id,4326189
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To ironia czy Ci płacą za wciskanie kitu?

Żeby było światowo można by jeszcze przywołać Rosję, Wenezuelę, Koreę Północną...

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
O, to ja dopiero widzę spadek cen. Kiedyś płaciłem bodaj 20zł, a teraz nic nie płacę, bo nie chodzę!

To co to za chleb?

"Wyrwane z kontekstu".

Z którego roku to zdjęcie? Beniek to już powinien grzać pryczę w pierdlu.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Tak wyglądała kampania wyborcza rok temu do Knesetu. Jedno z ugrupowań chciało zdyskredytować Benka. A ten mimo oskarżeń o korupcję i inne przekręty nadal pozostaje premierem nieprzerwanie od 2009 roku. A teraz wybory w Izraelu są co pół roku, bo ciągle nie mają większości głosów.
A my powoli przygotowujemy się do ostatecznej bitwy, która poprowadzi naszą kochaną Gosię po zwycięstwo. Nie głosujcie na Biedronia i Kosiniaka. Nie marnujcie głosów. Bądźmy dzisiaj razem z naszą PRAWDZIWĄ PREZYDENT!

A my powoli przygotowujemy się do ostatecznej bitwy, która poprowadzi naszą kochaną Gosię po zwycięstwo. Nie głosujcie na Biedronia i Kosiniaka. Nie marnujcie głosów. Bądźmy dzisiaj razem z naszą PRAWDZIWĄ PREZYDENT!

Grafik płakał jak projektował...
PS. Jak wyborczynie lewicy mają głosować na Kidawę, skoro ona nazywa się "prezydentem", a nie "prezydentką"? xD A poza tym ściągnęła znak victorii od Biedronia

PS. Jak wyborczynie lewicy mają głosować na Kidawę, skoro ona nazywa się "prezydentem", a nie "prezydentką"? xD A poza tym ściągnęła znak victorii od Biedronia

- lis23
Ja już miałem wczoraj awanturę 
Jestem zdrajcą narodu i przykładam rękę do nowej Targowicy, bo "czerwoni" ( Lewica i PO ) zdradzili Polskę okupantowi, czyli Unii Europejskiej i zdradzili prawdziwych patriotów, czyli PIS, który chce tylko zniszczyć komunistów i rozdać jak najwięcej pieniędzy biednym ludziom, a opozycja i UE dążą do wojny w Polsce
Słynny gest ma być przykryty tym, że Kidawa zbratała się z wrogami Dudy, wobec których wszczęto już śledztwo za obrażanie Prezydenta.

Jestem zdrajcą narodu i przykładam rękę do nowej Targowicy, bo "czerwoni" ( Lewica i PO ) zdradzili Polskę okupantowi, czyli Unii Europejskiej i zdradzili prawdziwych patriotów, czyli PIS, który chce tylko zniszczyć komunistów i rozdać jak najwięcej pieniędzy biednym ludziom, a opozycja i UE dążą do wojny w Polsce

Słynny gest ma być przykryty tym, że Kidawa zbratała się z wrogami Dudy, wobec których wszczęto już śledztwo za obrażanie Prezydenta.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Tiaaaaa, 77,45% narodu to zdrajcy
Fajna teoria!
https://pl.wikipedia.org/wiki/Referendu ... _2003_roku

https://pl.wikipedia.org/wiki/Referendu ... _2003_roku
- lis23
Na dzisiejszej konwencji, Duda ma ponoć ogłosić jeszcze większe obniżenie wieku emerytalnego i wyjść na przeciw oczekiwaniom Solidarności.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John