NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE
Oryginalnie nawet jest źle nagrana. Od początku coś mi w niej nie pasuje. Loudnesswar, aż wali po uszach. Litości.
Dlatego, że gościu który odpowiada za oprawę muzyczną i orkiestrę ją zaprosił i już. Nie wiem po co tak przeżywacie. Ważne, że muzykę wykonają w końcu na gali po ponad dekadzie.
- Wojteł
- John Williams
No jak to co? Przecież w końcu kobieta dyryguje oskarami i ma szansę zainspirować miliony dziewczynek na świecie, żeby został dyrygentkami! czy ty w ogóle zdajesz sobie sprawę z wagi tego wydarzenia dla ludzkości?
#siłakobiety
#siłakobiety
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Po takiej zapowiedzi może wygrać tylko Hildur.
- Wojteł
- John Williams
O, widzicie? Sigourney Weaver powiedziała, że wszystkie kobiety są superbohaterkami. W takim razie chyba źle patrzyłem na tę panią menelice, które mnie ostatnio prosiła o dwa złote na piwo. I olała gościa, który macha patykiem od dwóch godzin, ale podkreśliła jak ważne jest to, że ta laska przyszła dyrygować na 5 minut kategorią za najważniejszy score. Brawooooo!!!
Niezła szopka.
Brawo Elton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko co jest zabawne, że Ci ludzie nie zdają sobie sprawy, że ona skomponowała muzykę, do filmu, który ukazuje cierpienie białego mężczyzny.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Z tego wzruszenia aż przypaliłem zapiekanki. Kobiecie by się to nie zdarzyło.
Cóż za siła kobiet. Ripley, Kapitanka Marvel i Wonder Woman wręczają nagrodę Hildurce.
Nikt nie mówi, że strasznie słaba była ta suita :/ Serio? Z Olka wybrali Carriage Ride? Joker brzmiał fatalnie. Resztę dobrali spoko, ale wykonanie biedne.
O, matko! Co się dzieje? "Parasite" po raz trzeci z Oscarem!!!
- Wojteł
- John Williams
Czyli dwie postacie kobiecie, które nie są nawet w połowie tak dobre i feministyczne jak ta pierwsza, starsza od nich o 40 lat, ale nie zamykają się na temat tego, jakiej to rewolucji nie robią

Coooo? Chyba Cię pojebało. Przestań nienawidzić kobiet, ok?
#siłakobiety #świetnasuita