To by było za proste, a wiadomo, nic nie może być zbyt proste. Dlatego mówię, będzie Balfe lub ktoś z RCP, bo będą zmieniać kompozytora na ostatnią chwilę, bo za prostym byłoby zatrudnienie Arnolda.
James Bond
Re: James Bond
Arnold 3 tyg temu napisał, że nikt się od niego nie zgłosił, ale jak się zgłoszą to score zrobi - ten tweet jest dalej tu - https://twitter.com/DavidGArnold/status ... 2081805324
Broccole do pierwszego nie-bondowego filmu akcji wzięło Mazzaro, więc nie oszukujmy się, jeśli Fukunaga nie utrzyma swojego kumpla Romera na stanowisku, to Bonda zrobi ktoś z RCP.
Broccole do pierwszego nie-bondowego filmu akcji wzięło Mazzaro, więc nie oszukujmy się, jeśli Fukunaga nie utrzyma swojego kumpla Romera na stanowisku, to Bonda zrobi ktoś z RCP.
#FUCKVINYL
bo taki jest biznes
robią za pół darmo z polecenia Hansa, bo Hans nie ma czasu i odsyła.

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Tym bardziej ze pewnie jest parcie na kogoś z rcp pochodzacego z wysp. Więc Wallfisch i Balfe jak najbardziej pasują 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Który z nich robi szybciej?
No time to die,
David Arnold isn´t scoring it,
don´t cry.
There´s only one winner,
Remote composer Hans Zimmer.

David Arnold isn´t scoring it,
don´t cry.
There´s only one winner,
Remote composer Hans Zimmer.

#FUCKVINYL
It's time to die.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Spoczko. Zimmer się podpisze, Wallfisch opędzi i hajs się będzie zgadzał. A kolejna franczyza pójdzie na muzyczne dno. Cyrk 

Ostatnie doniesienia mówią, że piosenkę ma ponoć wykonywać Billie Eilish, miała niecały roczek gdy do kin wchodził ostatni film z Brosnanem...
w weekend CNN twierdził że Bijons
Także nie ma co clickbaitów czytać, tylko czekać na - wreszcie - oficjalne info.

#FUCKVINYL
Na insta widzę, że Billie potwierdziła nagranie piosenki do Bonda. I wcale mnie ten wybór nie dziwi, gdyż jest obecnie najgorętszym nazwiskiem w muzycznej popkulturze. Narzekałem, że do Oscara nominują żeńskie wyjce a'la Celine Dion i chciałbym utworów "szeptanych". Może doczekam się "wyszeptanej" piosenki do Bonda. A właśnie ona potrafi melorecytować i często obniża głos do szeptu.
Jedno jest pewne. Czasy dystyngowanych Michaelów Bubble śpiewających w aranżacji jazzowej już minęły. I choć taki Bubble czy Diana Krall byliby idealnymi kandydatami do zaśpiewania pieśni bondowskiej, oni są już niestety przeszłością.
Jedno jest pewne. Czasy dystyngowanych Michaelów Bubble śpiewających w aranżacji jazzowej już minęły. I choć taki Bubble czy Diana Krall byliby idealnymi kandydatami do zaśpiewania pieśni bondowskiej, oni są już niestety przeszłością.