Adam pisze:
jak milion dolarów? qrwa w czerwonym garniuturze ?! litości.. chyba, że to z planu i Jokera gra, to ok...
tylko czarni mają takie odpały z "dziwnymi" kolorami garniaków...
Zawsze mogl wyjsc ktos w moro i krotkich spodenkach. Co prawda chyba pod krawatem . Jestem ignorant, wiec moze mialo to cos symbolizowac, ale na Oscarach - como on.
Ja tu akurat rasistowsko zgadzam się z Adamem. Gdyż przede wszystkim to co podlinkował hp_gof wygląda albo jak jakiś pimp, albo jak z jakiejś MTV Movie Awards. I na takiej luzackiej gali to może bym zrozumiał, ale od Oscarów oczekiwałbym jednak większej tradycji. Ale w sumie Oscary też nie są tym czym były dalej i z nominacjami a la Black Panther i gośćmi zapraszanymi to rzeczywiście bliżej temu do MTV Movie Awards.
Tylko już skoro ubierają się jak sutenerzy Spike Lee również, to gdzie są te bitches ja się pytam? #metoo #siłakoobiety
Na sto czarnych gwiazd, 90 przyjdzie ubrana w kolorach, przy których Jacyków będzie ikoną hetero.
Jakoś nie widzę by biali faceci chodzili w kolorach tęczy na takie imprezy.
Po prostu - czarni dalej mają problem w swoich głowach co do koloru swojej skóry i tyle.
Srsly?! Macie problem z bordowym garniturem? Podczas gdy tak naprawdę to Billy Porter skradł show Co wy w ogóle wiecie o modzie? Jesteście sto lat za... ok, that would be racist
Ciekawą rzecz powiedział Jan tutaj - Ampas się rozrósł o 25%, do 9 tys osób, przyjęto 2 tysiące w ostatnich 2 latach, tylko że nikt nie mówi głośno, że ci krzyczący o parytetach, w tych 2 tysiącach nowych członków, prawie nie przyjęli żadnych kobiet, bo ich odsetek w Ampasie wzrósł zaledwie o 3%, z 13 do astronomicznej liczby 16%. Nie no, to się nazywa prawdziwa #siłakobiety