https://www.indiewire.com/2019/02/asc-a ... 202042548/
Zwłaszcza, że coś o tym wiesz, nie?i widać, że to niestety była łapanka w jego wykonaniu. i mu tego współczuję.
Tak, z tych, których łapałem, a którzy mi odmówili to tylko Sting i Aerosmith - a byli za szybą metr ode mnie.. Także znam smak odmowy od mistrzuni... Ale to chuje dla fanów i każdy łapacz o tym wie. Resztę z tych o których się starałem, zawsze mi się udało złapać poza jednym - Queenem w Krakowie - za dużo było ludzi, ale kumpel był wcześniej, był przez to bliżej i jemu się udało i fota i autografy. No i Stonesi w Wawie, ale byłem metr od nich i też wystarczyło.. O Bryanie Adamsie, Knopflerze i McCartneyu nie wspominam, bo tutaj nie ma szans na autograf czy fotę, bo oni z płyty lotniska wsiadają w limuzynę która ich wwozi na halę i tak samo od razu wracają bezpośrednio - przynajmniej w Krakowie tak było, nie nocują. Niestety wiele 100% okazji mi przeszło i przechodzi koło nosa z powodu pracy - mam problem z wolnym czy urlopem, więc nie mogłem i nie mogę być często, a potem mnie ziomki wkurwiają fotami przesyłanymi mmsem.. Tyle, że ja nie jestem łapacz, interesują mnie tylko konkretne osoby, a nie byle ktokolwiek, jak widać Szyca, ale to każdego indywidualna sprawa.Zwłaszcza, że coś o tym wiesz, nie?