Alexandre Desplat
Re: Alexandre Desplat
No wybacz, ale tak było. Potem Valerian miał ambicje takim filmem być w zamian, ale wszyscy wiemy jak się to skończyło 

#FUCKVINYL
Myślę, że Desplat miał inne wielkie filmy w karierze
Choćby drugie Insygnia zarobiły więcej od Łotra. To tyle, jeśli chodzi o box office, a pod kątem artystycznym "wielkich filmów" było jeszcze więcej.

- Wojteł
- John Williams
Powiedział koleś, który w co drugim zdaniu mówi o zamiataniu, miażdżeniu, failach i lolach. Czasami jak mam ochotę obejrzeć jakąś komedię a nie mam dwóch godzin, to wchodzę na forum poczytać jak Adaś się ośmiesza i też jest spoko

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
#FUCKVINYL
Wojteł jest najpiękniejszy <3
Adaś, jeśli filmik albo artykuł o Desplacie ma co najmniej 1 dzień, to na 99,99% już go tutaj umieściłem
W tym przypadku równe 3 tygodnie temu:
http://forum.filmmusic.pl/viewtopic.php ... 07#p302107
Adaś, jeśli filmik albo artykuł o Desplacie ma co najmniej 1 dzień, to na 99,99% już go tutaj umieściłem

http://forum.filmmusic.pl/viewtopic.php ... 07#p302107
sorry, tu codziennie przybywa ze 3 zakładki, nie da sie nadązyć, najliczniejszy temat na forum 

#FUCKVINYL
Tylko w sezonie oscarowym, jak przybywa wywiadów. Trza było śledzić na bieżąco, to byś dzisiaj nie przebił lisa w opóźnieniu zapłonu 

Kurde, mogli te wywiady robić wcześniej, kiedy były potrzebne, czyli jak pisałem reckę. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Cu tu się w tym temacie robi?

Przy czym, akurat trudno mi uwierzyć, aby Desplat nic z Rogue One potem nie wykorzystał.

Przy czym, akurat trudno mi uwierzyć, aby Desplat nic z Rogue One potem nie wykorzystał.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
dziś na canal+ premiera kształt wody jeżeli, ktoś nie widział, tak jak ja 

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Weź się nie przyznawaj, tylko oglądaj
Ja mam na blu, a w kinie widziałem dwa razy
O ilości seansów ze screenera nie wspomnę 

Jeśli chodzi o mnie, to znam tylko jeden soundtrack Desplata, Dziewczyna z Perłą, lubię, spodobała mi się ta muzyka na tyle, że kupiłem sobie ją na CD. Nie jest jakoś nadzwyczajnie dobra, ale bardzo mi przypadła do gustu, być może dlatego, że film jest jednym z moich ulubionych, i jakoś się to łaczy ze sobą.
Czy coś wiadomo o wydaniu scoru z "Kurska"? Dziecięcy chór cerkiewny + ładne kołysankowe plumkanie na harfie.