LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- 
				Jedi-Master
- Spec od additional music
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Unboxing Harrego:
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... DlQcGg3jSs

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... DlQcGg3jSs
ten kto to nagrywał nie tylko nie wiedział jak się do tego zabrać, ale też kretyńsko zablokował w pionie nagrywanie i jeszcze trzymał poziomo wtedy telefon... rzadko takie combo inteligentne się zdarza   

sorry, ale nie chcę sobie karku skręcić.. jedynce co się nowego z tego dowiedziałem, że na obwolucie od razu zostają ślady palców. reszty i tak nie widać - to że design biały, już wiemy. nadruki na CD mnie nie interesowały...

sorry, ale nie chcę sobie karku skręcić.. jedynce co się nowego z tego dowiedziałem, że na obwolucie od razu zostają ślady palców. reszty i tak nie widać - to że design biały, już wiemy. nadruki na CD mnie nie interesowały...
NO CD = NO SALE
						- 
				Jedi-Master
Zagraniczna płyta polska cena ? he he he   

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja posiadam dokładnie ten soundtrack. Na Hoopera nie chciało mi się dużo pieniędzy wydawać.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
						- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No to jesteś wygryw, a reszta "estetów" to gamonie, którym teraz specjał lali nie zgra sie kolorystycznie :p

- 
				Jedi-Master
Ja tam nie mam nic do płyt zagraniczna płyta polska cena, zeby nie było. Tłoczenie to samo, master też, a płytę kupuję dla zawartości muzycznej, a nie dla poligrafii, czy też bookletu. Oczywiście jak jest obszerny booklet i na extra jakości papierze to bardzo dobrze, ale w większości przypadków na raz do przeczytania i tyle. Problemem tych płyt jest to, że w większości przypadków ich cena jest niewiele mniejsza względem wydania EU lub USA. Więc kupuję płyty bez białej ramki, ale swego czasu kupiłem Desplata Shape of Water i był digipack, i szczerze powiedziawszy wolałbym polską cenę bo jewel.

- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Bardziej bym powiedział zagraniczna płyta, zagraniczna cena   , mi również nigdy nie przeszkadzały te białe obwódki
, mi również nigdy nie przeszkadzały te białe obwódki  

- 
				Jedi-Master
W Shape of Water ? Pewnie jedna kartka na krzyż.A booklet widziałeś?
no więc nie gadajcie, że to "tylko" biała obwoluta z napisem "zagraniczna płyta w polskiej cenie"   owszem, było promil wyjątków, że booklet był pełny, poza tym szpetnym obramowaniem, ale to mega rzadkość.
 owszem, było promil wyjątków, że booklet był pełny, poza tym szpetnym obramowaniem, ale to mega rzadkość.

owszem, było promil wyjątków, że booklet był pełny, poza tym szpetnym obramowaniem, ale to mega rzadkość.
 owszem, było promil wyjątków, że booklet był pełny, poza tym szpetnym obramowaniem, ale to mega rzadkość.NO CD = NO SALE
						- 
				hp_gof
Dlatego ja sprowadziłem sobie The Shape of Water z Meksyku  Cena podobna jak w Polsce (i to z uwzględnieniem wysyłki), okładka czeka na autograf (na tym śliskim digipacku by się nie dało), no i nie ma tej polskiej wiochy na okładce
 Cena podobna jak w Polsce (i to z uwzględnieniem wysyłki), okładka czeka na autograf (na tym śliskim digipacku by się nie dało), no i nie ma tej polskiej wiochy na okładce 

Cena podobna jak w Polsce (i to z uwzględnieniem wysyłki), okładka czeka na autograf (na tym śliskim digipacku by się nie dało), no i nie ma tej polskiej wiochy na okładce
co by się nie dało?
 mam już na niejednym takim digipaku!
 mam już na niejednym takim digipaku!   marker Pentel N850 Black i życie staje się prostsze - https://www.pentel.pl/produkty/markery- ... rid,7.html
  marker Pentel N850 Black i życie staje się prostsze - https://www.pentel.pl/produkty/markery- ... rid,7.htmlNO CD = NO SALE
						- 
				hp_gof
Nie, nie, nie. Ten digi jest wyjątkowo śliski. I nie cierpię digi, więc odpada.